Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да бидеме реални, сезонава и те како ќе се мачиме со вакви гостувања од типот на Џенова,Болоња,Каљари,Удинезе... Тој ни е ростерот, не велам дека не можат да се подобрат во иднина и подобро да се вооиграат, ама одприлика толку ни е јачината.

И не, не плачам туку реално ја гледам ситуацијата :icon_mrgr: . Да ни е здрав и жив миленикот на @DeviAngel Сузан, му тргна во новава сезона, пу пу да не го урочам, да го серат кокошките.

Што позиција игра Ругова?

Да бидеме реални, сезонава и те како ќе се мачиме со вакви гостувања од типот на Џенова,Болоња,Каљари,Удинезе... Тој ни е ростерот, не велам дека не можат да се подобрат во иднина и подобро да се вооиграат, ама одприлика толку ни е јачината.

И не, не плачам туку реално ја гледам ситуацијата :icon_mrgr: . Да ни е здрав и жив миленикот на @DeviAngel Сузан, му тргна во новава сезона, пу пу да не го урочам, да го серат кокошките.

Desno krilo vo OVK..

Нико Гонзалез нов играч на Атлетико Мадрид.

Друго, не сакам да звучам расистички, ама ќе звучам што ги ебам...нека намалат малце со црнциве, некако многу ми се накотија во клубот.

После пепел сезона не носат појачања и ангажираат тренер што беше дупе у ХНЛ. Не чекаме да изгуби, знаеме дека е прашање на време само. 6 години пропаѓа клубот.

PSG prvo se dogovorile so Juve, 50 mil. otkupna klauzula i 5 milioni cena za pozajmicata...Potoa, naednas im pobarale fiksno 60 milioni, za permanenten transfer, i zatoa propadnal deal-ot so PSG...

60 milioni se mnogu za Kolo. Ako bea podgotveni da dadat tolku pari za eden igrac, Osimhen ke im bese desetpati podobro resenie....

A i ako ostani Vlahovic, od koja maka da zemat ushte eden napagac??

Ako bea podgotveni da dadat tolku pari za eden igrac, Osimhen ke im bese desetpati podobro resenie....

Осимен сака плата поголема од таа на Влаховиќ, а гледаш каков проблем имаат Јуве да се ослободат и од неговата.

Абе Македонија тргнав да возам овие Опенда и Жергова го зеле :vozbud::vozbud:
Автоматски споено мислење:

Нека биди клучен играч дај боже. Ништо друго не треба.

Топ напад склопивме немој некој да ми се жалел ќе го мавам со палица

Давид/ Душан
Јилдиз/Опенда Консесиао/Жергова​

Орелот ќе го биде или ќе гледаме само летање орел и национализам? Се потпишал на УЧК знаме денеска :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Орелот ќе го биде или ќе гледаме само летање орел и национализам? Се потпишал на УЧК знаме денеска :facepalm:
Од Косово е, да не сакаш шајкача и маица со Дража Михајлович да облечи? Ај не ја пустете темава со политика сега....

Искрено го претера клубов и со црнчишта и со балканци.Никоаш не било вака.Малку многу ќе ни дојдат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom