Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo...sakam da odam na utakmicata Juventus-Inter na 13.09 sto e, pa sakam da ve prasam nekoj sto odel dosega da mi spodeli iskustvo kako odi nabavka na karti, dali ima posebna strana ili preku fan klubov JuventusMK e popametno? Tamu clenstvoto e 25e ama cenite na karti sto gledav se dosta poniski vo sporedba so Viagogo na primer.

Keli za k ne go biva
Кели воопшто не е лош денес, напротив.
Автоматски споено мислење:

До 30 минута воздух не му дадоа на Парма. После 30 минута некако мн нервозни ама и факт е дека судијата некако алергичен е на жолти за парма, онај Пелегрино или како и да се вика досега 3 пари жолт требаше да добие.

Напред 3ката му фали хемија, не се лоши и треба време да се уиграат. Ќе биди

Камбиасо треба малку да се олади на клупа 1-2 утакмици. Премногу се крена во облаци...

Играта ветува. Треба подобрување особено на контрите на противникот, но поорганизирано делуваат од лани....

Убаво е да се гледа напаѓачки фудбал како за промена... Тудор солидно ги спремил, ама ај да не летаме во облаци ова е само прв натпревар во сезоната. Потребно е да се вооигра црнчето напред, Душан да фати форма, и топ ќе сме.

Камбиасо :гомце:

Дали на Душан му требаше само некој да му диши во вратот?

Камбиасо иста приказна пак, топло ладно. Грешка до грешка од глупи одлуки и на крај тимот на цедило.

Кели беше одличен денес за промена а Коенсисао пак истите глупости со одлуките кога да Шутка кога да подава. Мн себичен играч

Како за прва утакмица ок се. Фали играч позади да донесе сигурност во одбраната, еден квалитетен на средина за пасови низ средина и еден во напад. Консеисао е супер за од 65/70 минута да почне свеж и со брзи движења лево десно да се пробива и изнудува пенали, дефинитивно не е за цела утакмица. Со овој тим со многу среќа и да играат само во лига може да се надеваме за скудето, но вака на повеќе фронтови тешко…

Андреа Камбијасо се извини. Добар потег од негова страна.

Zdravo...sakam da odam na utakmicata Juventus-Inter na 13.09 sto e, pa sakam da ve prasam nekoj sto odel dosega da mi spodeli iskustvo kako odi nabavka na karti, dali ima posebna strana ili preku fan klubov JuventusMK e popametno? Tamu clenstvoto e 25e ama cenite na karti sto gledav se dosta poniski vo sporedba so Viagogo na primer.
Направи акаунт на Јувентус официјалната страна и купи од таму. Виагого препродава една карта многу пати поскапо и поскапо се додека има купци. Виагого ти ја праќаат картата 24 часа пред евентот и доколку успеат да ја продадат картата поскапо ќе ти ги вратат парите ден/два после евентот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom