Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Некој инфо што се случува??
Prada.

Видете кој ни го донесе новиот бек и кој беше еден од одговорните за преговорите и се ќе е јасно :vozbud: :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: GMC
Кој е ликов? ама ич не ми текнува на фацава ...

Алесио Секо, легендата кој ги донесе Тиаго, Андраде и Алмирон (не ми текнува сега на други) во Јувентус... Лица со посебни потреби да донесеше, повеќе корист ќе видевме одколку овие тројца.

Иначе еве го нигерот бе, не му се секирајте, до јакната било синоќа :D

Алесио Секо, легендата кој ги донесе Тиаго, Андраде и Алмирон (не ми текнува сега на други) во Јувентус... Лица со посебни потреби да донесеше, повеќе корист ќе видевме одколку овие тројца.

Поулсен, Фелипе Мело, Амаури, Диего...

Поулсен, Фелипе Мело, Амаури, Диего...

Језиво...
goosebumps-voyagers.gif

За малце отказ да му дадам на Гинтоли

Ако Џунто не ја прифати понудава (ако е стварно на маса и таа е цифрата) Елкан треба да му врачи отказ на лице место.

Го шипна Камбиасо а? Море море телеее ејј

мајтапот на страна испаѓа сите нангласината што не биле задоволни од Мота си одат - Камбиасо, Сузан, Луис и остали…
Автоматски споено мислење:

Сите ќе си одеа ако остани Алегри испадна сите беа рука поради Алегри. Мајтап на страна бог знај шо му се дешава на Junktoli во глата..

Последно уредено:
Готова е работата. Договорена е и замена за до лето, доаѓа Алиоски на сува позајмица.

Ви текнува дека Поулсен го донеса наместо Хави Алонсо. Мастермајндот Раниери одбра паметно тогаш :D
Сите го кривеа Раниери а самиот Чави кажа дека замолил и се извинил на се договорено и дека оси во Баерн. Никој не би го одбил Чави за Поулсен барем се надевам

Сите го кривеа Раниери а самиот Чави кажа дека замолил и се извинил на се договорено и дека оси во Баерн. Никој не би го одбил Чави за Поулсен барем се надевам
Алонсо остана во Ливерпул тоа лето (2008). Така да грешка си.
Замина во Реал следното лето 2009

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom