DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Среќна Нова дечки, се нај нај 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде среќна нова година на сите Јувенташи, и догодина да се опрајме
Воопшто не сум спремен, таја малце надеж шо ми остана е за да ме дотера до наредната.Колку нерешени ќе извадиме месецов?
Прегледај го приврзокот 439621
Мој тип, 8 нерешени од 7 натпревари...
Штопер е овој?Араухо најверојатно ќе биде прво зимско засилување
Штопер е овој?
Нема врска со десен бек. Играше на неколку утакмици со Реал само под Чави, демек фластер на Винисиус. Топ штопер е, ако ги одбегне повредите мислам многу ќе му легнат Јуве и лигата.Да, CB и RB...само колку што читам од повреди неможел глава да крене, така да ќе си има Милик другарче во болница
Брат, секоја почит за Данило, ама годинава нема ни Д од Данило кој беше претходните години. Можеби двоцифрен е бројот на голови годинава примени по негова директна вина, така да подобро е да си бара нова средина, него му фали мотивација, сигурно не заборавил да игра фудбал. Штета што оди во шугав тим, но тоа е негова одлука...Страшно глуп потег според мене без разлика на форма. Во млад тим без лидер и победници, го бркаш единствениот играч кој има искуство, знај што значи да си играч на Јуве. Наводно (сигурно е гласина и ништо точно) односот помеѓу Данило и Џиунтоли бил поради тоа што НАВОДНО, Џунтоли ги остранил сите стари слики од играчи на Јуве каде што прославуваат претходните титули и ги заменил со некои си слики без играчи (мене на срање ми личи
Ни фали таков карактер во тимот тоа ми е муабњтот.Брат, секоја почит за Данило, ама годинава нема ни Д од Данило кој беше претходните години. Можеби двоцифрен е бројот на голови годинава примени по негова директна вина, така да подобро е да си бара нова средина, него му фали мотивација, сигурно не заборавил да игра фудбал. Штета што оди во шугав тим, но тоа е негова одлука...