Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе луѓе без разлика на резултатот и не играте толку лошо а за да не ги примивте головите не можеа играчите ништо да направат, едноставно беа многу прецизни и 2-та... Сепак е пријателска...
Не зезај, тапа сме.

Се надевам Конте свати дека Видал не е за лево. Местото му е покрај Пирло, а местото на Маркисио е на клупата. Бескорисен е Клауидо, освен стативата/пречката, ништо друго не направи. Невидлив е цела утакмица. Бонучи, тапа... Мора нов централен бек (Алекс) да се земе, како и едно солидно лево крило (Афелаи, Пероти), едноставно мора!

Покрај ваква шашава средина, и напаѓачите се губеа, ијако морам да кажам дека Мирко делува доста незаинтересирано денеска. Мора замени во второ.

нема гајле дечки кога Конте експериментира ич не му ја секирам додека не е во време за сезоната

Добро бе луѓе без разлика на резултатот и не играте толку лошо а за да не ги примивте головите не можеа играчите ништо да направат, едноставно беа многу прецизни и 2-та... Сепак е пријателска...
Че ве бие малер сезонава :pos:

Се шалев да не ме сватиш сериозно.Не надигравте утакмицава нема шо.А и голчињата :cuc:.Сеуште стојам на тоа дека ова нема врска со никаков малер туку тој што има добра екипа ке може се да освои.И пријателскава и калчото и купот.Милан годинава е најсериозен претставник на Италија во Европа, имаат и убедливо најквалитетен тим и не смее да се потеценуваат.Беше шо беше на тим купот ова е друга приказна, тука се гледа дека на Милан му се игра фудбал.Нека ви е со среќа :)

ваууууу потегот на Дел Пиеро хахахахахах :pos::pos::pos: некој мора да “влијае“ на судијата :pos:

Значи Дел Пиеро и Вучинич почнаа да се враќаат да примаат топки, и одма огромна разлика, потечна игра и гол

Не ми е јасно што прај лево глумецон, Зелкана ????? Зиглер на клупа а од лево шиба промаја и се губи детено барем нека му даат ГПРС ...ццццц абе Контееееееееее:tapp:

ете што значи да купиш класа играч и просечњаци пет......Дел Пиеро ја диктира играта и конечно тимот се разбуди ! подобро Марота да ја побара замената на Дел Пиеро посовреме - ако тимот сака резултати ќе мора да го стори - порано или покасно !

коментаторот каде што гледам рече дека Конте се слушал низ цел стадион и ги мотивирал ...не е АДП туку е тоа што вративме нормална 4-4-2 и кладовме вистинско право LW ...тоа е тоа :)

Каде се Апелт браќата?Зашто не им се даде шанса на пријателскиве на нив? Веќе видовме слики од нив во Јуве така? Дојдени се како што јас знам.

Каде се Апелт браќата?Зашто не им се даде шанса на пријателскиве на нив? Веќе видовме слики од нив во Јуве така? Дојдени се како што јас знам.

Играја против првиот состав на јувентус во пријателскката Јуве А вс Јуве Б

Едниот беше во А другиот во Б тогаш, ама мислам дека ќе си поминат на калење една сезона.

Инаку пресвртница во мечот (зборам за играта) беше ПАСКАТО. Се покажва дека е многу битен играч за тимот. Претходно игравме 433 а ко влезе тој се осети таа 424 на Конте.

Како и да е со среќа нека му е конзервата на милан.
Значи Интер - Тим Трофеј, Милан - Берлускони ... Јувентус - Скудето (клетвата на глупиве пријателски)
btw. Секоја година некој повреден заминва од овај меч. Се надевам дека Матри не е посериозно повреден.

За мене Лихштајнер е цар стварно.Мислам дека далеку ни се подобри играта со влегување на Пасквато иако тој немаше некоја искористлива шанса бидејќи немаше топки кон него а мислам дека треба да има повеќе топки кон него неголи кон Красич да не се заморува тој-малку тактика.Иначе сум задоволен од 2 полувреме а за головите стварно беа ОК и што е најбитно не се примени при некоја којзнае каква грешка како што правевме лани.Ми се допаѓа подвижноста на бековите .Тоа секогаш го имаше во Јуве секогаш имавме екстра бекови и тоа сега ме радува.По мое составот конечен ми изгледа некако ваков

БУФОН​

ЛИХШТАЈНЕР БОНУЧИ/АЛЕКС (трансфер ОК) КИЕЛИНИ ЦИГЛЕР/ДЕ ЧЕЉЕ​

ПИРЛО ВИДАЛ​

КРАСИЧ МАТРИ ВУЧИНИЧ ПАСКВАТО/АФЕЛАЈ(супер трансфер ако се релизира​

Лихштајнер не знае да упати ни еден центаршут,џабе иде напред:) иначе ми се свиѓа филозофијата на Конте,многупати сум го спомнал тоа. Бековите даваат поддршка на крилата,и идат напред кога е тоа можно,само Лих да си ги подобри центаршутевите.

Лихштајнер не знае да упати ни еден центаршут,џабе иде напред:) иначе ми се свиѓа филозофијата на Конте,многупати сум го спомнал тоа. Бековите даваат поддршка на крилата,и идат напред кога е тоа можно,само Лих да си ги подобри центаршутевите.
Човекот е цар за мене се труди максимално иако за центаршутевите си во право ама барем работи трчи не се влечка по терен како влечковците Гросо,Григера........ Тоа го ценам-работата,ангажираноста се на ниво кај него.Максимално е посветен .Одамна не сме осетиле таков бек стварно.

;) ;) :) ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom