Фан Клуб: Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Добро бе луѓе без разлика на резултатот и не играте толку лошо а за да не ги примивте головите не можеа играчите ништо да направат, едноставно беа многу прецизни и 2-та... Сепак е пријателска...
Не зезај, тапа сме.

Се надевам Конте свати дека Видал не е за лево. Местото му е покрај Пирло, а местото на Маркисио е на клупата. Бескорисен е Клауидо, освен стативата/пречката, ништо друго не направи. Невидлив е цела утакмица. Бонучи, тапа... Мора нов централен бек (Алекс) да се земе, како и едно солидно лево крило (Афелаи, Пероти), едноставно мора!

Покрај ваква шашава средина, и напаѓачите се губеа, ијако морам да кажам дека Мирко делува доста незаинтересирано денеска. Мора замени во второ.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.688
нема гајле дечки кога Конте експериментира ич не му ја секирам додека не е во време за сезоната

С

сашенко

Гостин
Добро бе луѓе без разлика на резултатот и не играте толку лошо а за да не ги примивте головите не можеа играчите ништо да направат, едноставно беа многу прецизни и 2-та... Сепак е пријателска...
Че ве бие малер сезонава :pos:
Се шалев да не ме сватиш сериозно.Не надигравте утакмицава нема шо.А и голчињата :cuc:.Сеуште стојам на тоа дека ова нема врска со никаков малер туку тој што има добра екипа ке може се да освои.И пријателскава и калчото и купот.Милан годинава е најсериозен претставник на Италија во Европа, имаат и убедливо најквалитетен тим и не смее да се потеценуваат.Беше шо беше на тим купот ова е друга приказна, тука се гледа дека на Милан му се игра фудбал.Нека ви е со среќа :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ваууууу потегот на Дел Пиеро хахахахахах :pos::pos::pos: некој мора да “влијае“ на судијата :pos:

G

grande-juve

Гостин
Значи Дел Пиеро и Вучинич почнаа да се враќаат да примаат топки, и одма огромна разлика, потечна игра и гол

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Не ми е јасно што прај лево глумецон, Зелкана ????? Зиглер на клупа а од лево шиба промаја и се губи детено барем нека му даат ГПРС ...ццццц абе Контееееееееее:tapp:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ете што значи да купиш класа играч и просечњаци пет......Дел Пиеро ја диктира играта и конечно тимот се разбуди ! подобро Марота да ја побара замената на Дел Пиеро посовреме - ако тимот сака резултати ќе мора да го стори - порано или покасно !

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.688
коментаторот каде што гледам рече дека Конте се слушал низ цел стадион и ги мотивирал ...не е АДП туку е тоа што вративме нормална 4-4-2 и кладовме вистинско право LW ...тоа е тоа :)

С

сашенко

Гостин
Каде се Апелт браќата?Зашто не им се даде шанса на пријателскиве на нив? Веќе видовме слики од нив во Јуве така? Дојдени се како што јас знам.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.688
Каде се Апелт браќата?Зашто не им се даде шанса на пријателскиве на нив? Веќе видовме слики од нив во Јуве така? Дојдени се како што јас знам.
Играја против првиот состав на јувентус во пријателскката Јуве А вс Јуве Б

С

сашенко

Гостин
Играја против првиот состав на јувентус во пријателскката Јуве А вс Јуве Б
Добри дечки се може да играат со првиот тим.Барем на пријателскиве да изиграа некоја за првиот тим.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Едниот беше во А другиот во Б тогаш, ама мислам дека ќе си поминат на калење една сезона.

Инаку пресвртница во мечот (зборам за играта) беше ПАСКАТО. Се покажва дека е многу битен играч за тимот. Претходно игравме 433 а ко влезе тој се осети таа 424 на Конте.

Како и да е со среќа нека му е конзервата на милан.
Значи Интер - Тим Трофеј, Милан - Берлускони ... Јувентус - Скудето (клетвата на глупиве пријателски)
btw. Секоја година некој повреден заминва од овај меч. Се надевам дека Матри не е посериозно повреден.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
За мене Лихштајнер е цар стварно.Мислам дека далеку ни се подобри играта со влегување на Пасквато иако тој немаше некоја искористлива шанса бидејќи немаше топки кон него а мислам дека треба да има повеќе топки кон него неголи кон Красич да не се заморува тој-малку тактика.Иначе сум задоволен од 2 полувреме а за головите стварно беа ОК и што е најбитно не се примени при некоја којзнае каква грешка како што правевме лани.Ми се допаѓа подвижноста на бековите .Тоа секогаш го имаше во Јуве секогаш имавме екстра бекови и тоа сега ме радува.По мое составот конечен ми изгледа некако ваков

БУФОН​

ЛИХШТАЈНЕР БОНУЧИ/АЛЕКС (трансфер ОК) КИЕЛИНИ ЦИГЛЕР/ДЕ ЧЕЉЕ​

ПИРЛО ВИДАЛ​

КРАСИЧ МАТРИ ВУЧИНИЧ ПАСКВАТО/АФЕЛАЈ(супер трансфер ако се релизира​

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Лихштајнер не знае да упати ни еден центаршут,џабе иде напред:) иначе ми се свиѓа филозофијата на Конте,многупати сум го спомнал тоа. Бековите даваат поддршка на крилата,и идат напред кога е тоа можно,само Лих да си ги подобри центаршутевите.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Лихштајнер не знае да упати ни еден центаршут,џабе иде напред:) иначе ми се свиѓа филозофијата на Конте,многупати сум го спомнал тоа. Бековите даваат поддршка на крилата,и идат напред кога е тоа можно,само Лих да си ги подобри центаршутевите.
Човекот е цар за мене се труди максимално иако за центаршутевите си во право ама барем работи трчи не се влечка по терен како влечковците Гросо,Григера........ Тоа го ценам-работата,ангажираноста се на ниво кај него.Максимално е посветен .Одамна не сме осетиле таков бек стварно.

;) ;) :) ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom