Фан Клуб: Јувентус

G

grande-juve

Гостин
Според мене, на пријателскиве до сега Де Чеље ми е подобар, а против милан значи, лево крило ќе ни биде Маркизио

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.425
Дечки може некој да ми каже на кои телевизии ќе ја има утакмицава ?? Дали некоја од тие ТВ е у Макс ТВ пакетот ??

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
браво за Абате-Принц.........шо кур бара Видал лево каде неговата искористеност е 0 % ??! некни изигра феноменална партија во средината,ако игра таму овие топка нема да фатат!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Од ова денес што го гледам нема ни 1 % подобрување од, лани се се остава на противникот да диктира игра КОНТЕ НЕЕ ЗА ВО ЈУВЕ !!! Иако е рано да давам коментар !

С

сашенко

Гостин
Не ми е јасно што прави Видал на крило.Ако веќе не сме заинтересирани за купов тогаш подобро да им кажеме на Милан да си најдат друг противник следната година.Ке си најдеме некоја друга екупа и ке си пробуваме формации и тактики со нив.Немора да се брукаме со ривалите..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.642
Поени од реакции
88.331
мака ми е да ги гледам како се влечат на терен (n)

С

сашенко

Гостин
Каде е тој Јуве од пред некој ден не ми е јасно.Што убаво си игравме таму, како друга екипа да е ова.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Мислам дека треба на местото на Маркизио во игра да влезе Пасквато и Видал да игра во средина а Пасквато лево.А на голот мислам дека заслужува да брани Сторари.Тоа е мое мислење иако го почитувам Буфон тамн работа ама Сторари е во голема форма што и Челзи се интересира за него.Тоа би биле моите измени во оваа формација се друго е ОК .Позз дечкки FORZA JUVE

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Добро бе луѓе без разлика на резултатот и не играте толку лошо а за да не ги примивте головите не можеа играчите ништо да направат, едноставно беа многу прецизни и 2-та... Сепак е пријателска...

С

сашенко

Гостин
Добро бе луѓе без разлика на резултатот и не играте толку лошо а за да не ги примивте головите не можеа играчите ништо да направат, едноставно беа многу прецизни и 2-та... Сепак е пријателска...
Че ве бие малер сезонава :pos:

G

grande-juve

Гостин
Јуве од пред некој ден играше со Видал како напаѓач од сенка и затоа акциите одеа потечно, сега играме исто како против Бетис, напаѓачите напред, крилата напред на страна и пак има дупка. Мора некој, па и двајцата напаѓачи многу повеќе да се враќаат за да примаат топка, вака очигледно не оди, и Паскватао нека го стави лево крило, до сега супер играше, не знам зошто и денес не игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom