Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Ги погодиле дресовите .. не се лоши
Не се лоши,КАТАСТРОФА се
Првиот ајде прифатлив е.Ама вториов?Ко маркери за на тренинг се.Катастрофа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги погодиле дресовите .. не се лоши
Не се лоши,КАТАСТРОФА се
извор?Претседателот на FIGC дозволи да се се купуваат по двајца нон-ЕУ играчи,НО оваа привилегија ќе ја имаат тимовите кои играат во Лига на Шампиони така да ние останавме со еден нон-ЕУ играч!
Претседателот на FIGC дозволи да се се купуваат по двајца нон-ЕУ играчи,НО оваа привилегија ќе ја имаат тимовите кои играат во Лига на Шампиони така да ние останавме со еден нон-ЕУ играч!
извор ?Претседателот на FIGC дозволи да се се купуваат по двајца нон-ЕУ играчи,НО оваа привилегија ќе ја имаат тимовите кои играат во Лига на Шампиони така да ние останавме со еден нон-ЕУ играч!
баш така а агуеро има еу пашош или не ?Се ќе измислат за да не заебат нас![]()
It will be held tomorrow, Tuesday, July 5, at the headquarters in Via Gregorio Allegri, in Rome, the meeting of the Federal Council FIGC. The topics on the agenda: a) President of Communications; b) regulatory changes; c) Membership of non-EU players in professional leagues d) Promotion and encouragement of local players for the Serie A, s) policies for the enhancement of national nurseries f) Ratification of the Federal President shall act urgently referred to in No. 2 CU / A of 1 July 2011 (additions to the terms of membership 2011/12 ff).The work will start at 14.00.
баш така а агуеро има еу пашош или не ?
извор?
извор ?
Вруток.