Потполно се согласувам со тебе!Па цело време што ви дробам за Дос Сантос дека е добар и млад треба ваков играч да се земе ем за ефтини пари ем млад ем добар а не да се фрлаат 40М за Агуеро кој реално не вреди толку кој како сака нека ме разбере...![]()
Абе дос сантос играше во ишсвич осве на лајфскор на друго место не си го гледал 95 сигуен сум .Па цело време што ви дробам за Дос Сантос дека е добар и млад треба ваков играч да се земе ем за ефтини пари ем млад ем добар а не да се фрлаат 40М за Агуеро кој реално не вреди толку кој како сака нека ме разбере...![]()
Панчев 7М евра Малку потешкоПорано 50 милиони евра вредеа 70 милиони сегашни .
Потсети се панчев бил земен за 7 милиони евра и бил еден од поскапите трансфери .
п.с сега со 1000 еднари во македонија вредат како 750 пред 10 години .
Меси и Роналдо неофицијално во Јуве!AGUERO neoficijalno VEKE E CLEN NA JUVENTUS![]()
Добро како сакаш мисли нека дојде Агуеро немам ништо против само сакав да кажам дека има многу добри играчи низ светот кои би придонеле можеби и повеќе еве конкретно од Агуеро а кои вредат едноцифрено милиончеАбе дос сантос играше во ишсвич осве на лајфскор на друго место не си го гледал 95 сигуен сум .
Не ме терај да те ставам во потпис и да ти кажам дека ако се земе агуеро ке бидеме топ .
Не се лоши,КАТАСТРОФА сеГи погодиле дресовите .. не се лоши