Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И шо вели Комоли, Тудор е крив а?
После првово полувреме со БОДО ГЛИМТ, да сум на местото на Комоли, вечерва после утакмицава (небитен е резултатов)...Од утре сабајле на цел тим ќе му објавам дека е на продажба (освен Турам и Јилдиз).....ЦЕЛ ТИМ!!! Да си бараат нов клуб! Фиксно!!! И ќе ги пуштам младинскиот состав до крајот на сезонава.. Гарантирано 3 место имаме со нив....Крвта да му ја изнаебам јас нивна!!!

Фала богу нормално 433 и личиме на тим….се надевам нема да е само ова второ полувреме туку дека конечно ќе играме со 433

Кој би очекувал (сарказам)

Face Palm No GIF

@Scirea брату ќе тепате ли вечер? За клаџа ми е :D Педерот Мондо ми вика појма немам, пичка невидена е.

Не видов на време дека на работа бев(блек фрајдеј денови, јебига...), ама секако не сум пичка како @Mondonico , уште одма ќе ти речев куќата да ја ставиш на двојка :kafence: .

Која беда од тим станавме, место да ги здробиме со 1-5, ние бркаме победа у 90-та минута.

Секоја година истите муабети, ќе се правиме ремонт на лето и пак секоја сезона иста.

Не видов на време дека на работа бев(блек фрајдеј денови, јебига...), ама секако не сум пичка како @Mondonico , уште одма ќе ти речев куќата да ја ставиш на двојка :kafence: .
За малку ќе го бараше Баба Мулон да го посвои ако те послушаше да ја стави куќата на двојка....:D

Спалети пред натпреварот: Не знам како ќе се понашаат играчите на Јуве, бидејќи тревата во Бодо е вештачка“

Капело веднаш после тоа одговор:

"If they don't know how to pass on a field like this, they don't deserve to play in Juventus ".
Fabio Capello
Автоматски споено мислење:

Џабе им е, ништо не може да ги замени Анелка и Бендтнер во моето срце...
Лорд Бендтнер...Немој само Бендтнер, тоа е навреда за него....
Автоматски споено мислење:

Screenshot 2025-11-25 234221.png

После првово полувреме со БОДО ГЛИМТ, да сум на местото на Комоли, вечерва после утакмицава (небитен е резултатов)...Од утре сабајле на цел тим ќе му објавам дека е на продажба (освен Турам и Јилдиз).....ЦЕЛ ТИМ!!! Да си бараат нов клуб! Фиксно!!! И ќе ги пуштам младинскиот состав до крајот на сезонава.. Гарантирано 3 место имаме со нив....Крвта да му ја изнаебам јас нивна!!!
U20 team wins 6–2 in Bodø!....

Чиста 2ка бајо мој, не се испушта таков коефициент против Бодо.

Ајде ајде, Платини, го личи за Претседател..Да дојди да расшамара се од глава до пети.

589428455_1391872818953115_5333243274469409533_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom