Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e normalen zhimi se, da ne mu beshe taktichki napraveno se da zadrzhava vreme? :ROFLMAO:
Кој и да е нервно ќе попушти, не уништи судијата тотално. Немаше поќе смисла.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
На ваква сезона презадоволен сум со трофејов, иако грото од натпреварите не ги гледав сезонава ради мистерот, синоќа искочи цел бес и од играчи и од навивачи. Искрено не очекував вакво борбено издание ко синоќа. Уште еднаш се потврдува дека нешто внатре во клубот не штима, не е толку до играчите. Со две три засилувања во средниот ред и одбраната очекувам следна година борба за скудетото. Без Алегри, со средување на внатрешните проблеми во клубот, носење на Дел Пиеро, Киелини во управен одбор, неколку добри трансфери и да се средуваме полека, многу замав зеде вториот клуб од Милано мора да ги стопираме :D. И кога е ваков лош, Јувентус стигнува до трофеј :pijani::misticen:

Max #Allegri would have let off steam like this towards the journalists in the corridors of the Olimpico: "You haven't told the truth for a year and you all knew it..." and then he would have almost come to blows with a journalist.
[ @repubblica via @NicoSchira ]

Нешто салам смрди во клубот внатрешно е труло.

Сите за сликање први а лани со казните де криеја ко пизди под кошули.
Allegri will leave a year early but he would have wanted more clarity, he felt he deserved it.

Juventus boss Massimiliano Allegri held back the tears after a 1-0 win over Atalantaon Wednesday and jokingly asked a journalist: ‘Have you sacked me already?

Allegri said his angry reaction, which resulted in a red card, was “normal at the end of an important match” and joked when another reporter asked him about the legacy he leaves after three years at Juventus.

“Have you sacked me already?” he replied smiling.

“Let’s say that the team has an excellent base,” he continued.

“When I returned, in the first two years, the [previous] President Andrea asked me to join a group and reorganise the team, making it sustainable and competitive. Juventus means winning and the lads did it tonight, so we are very happy.”

Последно уредено:
До толку претерал синоќа Орлок, што морал клубот да се извинува за неговите испади :pos:

Ќе го нокаутираше 4тиот судија Мариани за малку :pos:

Ако ништо друго имаше жар утакмицата. Измотивирани беа некако играчите, на Влаховиќ му поништија гол за точка од коленото што му беше во офсајд, не свирнаа чист пенал над него и Мирети мислам ја скрши пречката со тој шутот.

While Juventus players celebrated under the Curva Sud last night, Allegri watched with his staff members from afar and even struggled to hold back the tears. The same happened later on when he struggled to hide his emotions during a post-match press conference attended by Football Italia.

До толку претерал синоќа Орлок, што морал клубот да се извинува за неговите испади :pos:
Клубот сега го има да се јави т.е управата пред то скриени како глувци беа. Кој и да е нареден тренер не треба да го остат сам како лани Алегри и треба да градат тим околу него и да го подржат ако веќе сакаме да редиме успеси.

Последно уредено:
Како беше наапан синоќа, нема да ме чуди да фатил да ги тепа Елкан и компанија

Ќе го бркаат затоа што ги изеде лајната ради нив кога се распаѓаа од скандали и не доби никаква подршка ни засилувања.

Реално кога се ќе се собере еден од најдобрите тренери што го воделе тимот.

Реално кога се ќе се собере еден од најдобрите тренери што го воделе тимот.
Да, ако во конкуренција ги земеме Ферара, Дел Нери и Закерони може да биде топ 3.

Исклоца све живо и диво и на крај го испуди и на Џунтоли ко циган на раскрсница. А овој како пиченце некое застанал на 4-5 метра од него и аплаудира:tvg:

Мојот човек Макс. Сам да се справува со гомната што му ги остави оваа и претходната управа. 0 заштита, 0 засилувања, 0 поддршка во јавност околу случувања надвор од теренот и надвиснати сенки на полупроефсионални тренери над неговото столче.

Клубот го напушта со трофеј во раце, добра кондиција, прилив на средства од ЛШ, пар шамари на платени новинарчиња и куп луѓенца качени на кур.

20240516_113327.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom