Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Каков антифудбал играме, на она копитото полураспаднато на клупа треба јавно да му се суди за вакви перформанси, а не да ми бара пари за предвремено раскинување на договор.
Ајде нека завршува лигава, дека доживее еден дебакл во Купот од Аталанта, и да го снема веќе од клубот заедно со се ќерка му... Толку ми ја убија желбата да го пратам Јувентус со овие игри, чудо едно. А сум го прател клубот у втора лига, и кога стручњаци ни беа Раниери, Ферара, Закерони и Дел Нери....ама никој, апсолутно НИКОЈ од овие не ми ја убил желбата да го гледам Јувентус како Гаргојлов што ни е моментално на клупа.

Бркајте го на клоци!!!

Да се надополнам, во последните 13 натпревари во Серија А има собрано 13 бода. Ги надмина и овие погоре тренери што ги набројав...

Би го примил за помала плата...досега овие free трансфери ги компензиравме со давање висока плата на играчот и сгентот, па потоа не можеш да ги избркаш ни со лук и кандило.

Преквалитетен играч, не смееме да го испуштиме...

lethal-weapon-danny-glover.gif

Последно уредено:
А одмор сум :D
Автоматски споено мислење:

Сите ултраси го подржуваат и вадат вакви транспаренти. Можеби нешто се случува во клубот ни е што не знаеме :toe:
Можеби намерно одат против клубот? Не знам, но дефинитивно треба промена на тренерската позиција и засилување на средниот ред.

Можеби намерно одат против клубот? Не знам, но дефинитивно треба промена на тренерската позиција и засилување на средниот ред.
Ултрасите мн го ценат алегри освен поради минатото и поради тоа што за време на сканадалот лани само тој го бранеше клубот додека управата ќутеше.

нека му дадат некоја директорска функција поради тоа ако не сака фа продолжи тренерска кариера на др место.

Ултрасите мн го ценат алегри освен поради минатото и поради тоа што за време на сканадалот лани само тој го бранеше клубот додека управата ќутеше.

нека му дадат некоја директорска функција поради тоа ако не сака фа продолжи тренерска кариера на др место.
Нека го стават воџа на Нуклео.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom