Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мирети ќе остани дел од прв тим, Алегри одбил да се продаде/прати на позајмица Мирети.

Реално треба и него и Ровела и Фаџиоли да ги остават прв тим наредна сезона. Ако средината ни е со тројца, Погба- Локатели - ?, овие тројца би биле идеална замена. Млади, ниски плати, имаат потенцијал за иднина. Ќе се исплати ризикот, а и не е некој голем ризик, добри дечки се. Поголем ризик ќе биде Рабио и Рамзи да останат..

Последно уредено:

Има јаки играчи во женскиот тим, од оние то можам да ги издвојам се Гросо, Нилден, Росучи, Бонфатини, Хиринен и Лундорф како нај...кхм добри :sneaky: Болдираните ми се :backa:

Штета не се даваат нигде по телевизииве да ги ѕирнеме, барем тие освојуваат титули ако ништо друго.
Автоматски споено мислење:

Овие за нас да не играат? Ќе почнам женски фудбал да гледам :D

Не да играат, газат се во Италија. Оди на инста и побарај ги:

Martina Rosucci
Matilde Lundorf Skovsen
Julia Grosso
Amanda Nilden

Доста ти се :kuracc:

Ништо ново ова искрено :/
Ако са паметни нашиве би тргнале по Марсело кој најверојатно нема да продужи со Реал.Со една нога би бил по корисен од Сандро.Сигурно може барем уште 2 сезони да игра на врвно ниво!

Баш ме интересира ако треба да бира Алегри еден од Ровелаи Фагиоли којби го одбрал со оглед дека Алегри го форсира Фагиоли уште од негови 16 години….

:love:

Последно уредено:

Сакал 70м клаузула, во ред. Нека продолжи на плата 2.5м по сезона, клошар.

Јас би го продал оваа сезона за 100мил фа не си оди в година џабе. Кулибали е слободен на пр..

Сакал 70м клаузула, во ред. Нека продолжи на плата 2.5м по сезона, клошар.

Јас би го продал оваа сезона за 100мил фа не си оди в година џабе. Кулибали е слободен на пр..
После ова со Мбапе сите ќе сакаат бонус за потпишување на договор во нов клуб, скроз во нова насока ќе замини фудбалот. И ова шо го велиш можно е да не очекува во иднина, после 2 сезони продавање на играчот за да не се доведиш во ваква ситуација.

Да не испаѓаа ко идиоти у последниве 4 години, би прифатил повисока клаузула. Вака? Иако од фан гледна точка не е у ред, од негова, можеби и оправдана.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom