^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Мене искрено не ми е проблем со Дибала и да замине, но да најдат асалана замена како Дуци.
Едноставно не експлодира тоа што се очекуваше кај него
Едноставно не експлодира тоа што се очекуваше кај него

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре имаат состанок со Антун и наводно блиску се до продолжување исто и Де Лигт изгледа ќе продолжи договор.Дебиливе уште не му продолжија договор на Дибала, ветуваа дека ќе биде во Февруари, а еве го Март фати, ни глас нема за продолжување... Не ми се свиѓа ова![]()
Јас мислам и да не продолжи нема да оди во Интер сигурно, во тоа што сум убеден е дека го користат Интер за подобра понуда.Да збориме реално, 3 годишен договор, 7м + бонуси е добра понуда за Дибала. Ако сака да остане нека прифати и нека остане, ако му се малце фала му на се и чао пријатно. Со оглед на повредите и се земено во предвид, понудата си е таман и чисто сумњам дека некој ќе му даде повеќе. Муабетот дека Интер му нуделе 7,5м годишно + бонуси на 5 години ми е нереален. 7,5 милиони годишно + бонуси на 5 години за 28/9 годишен играч кој има проблем со повреди Бепе не би дал па не знам што да е. Не е глуп.
Премногу ги отупеа преговорите за нов договор со агентот негов и морам да кажам дека ми се допаѓа ставот на управава, се чини дека не попуштаат веќе на ничии услови.
Иначе денеска мора да се тепа како знаат и умеат. 3 бода и ниедна повреда е се што барам.
Ругани на крај ќе испадни late bloomer![]()
Што изигра Локатели повеќе од Артур жити се? Двајцата се слаби. Или си имаш 2 3 играчи вака на око фатено како Артур, Пелегрини и секој меч истото го пишуваш.Ругани на крај ќе испадни late bloomer
Артур е превара од играч не знај пас вертикално да дај, 2 напади на 3ца достапни назад ја врати, за шут и позиционирање да не збораме. Се надевам ќе сњ попрај
Ех да можевме да го клонираме Локатели
Автоматски споено мислење:
Мора да се најди некој квалитетен да игра пред одбрана да се ослободи напред Локатели да оди. Далеку е подобар и покорисен напред како mezzala штета шо немаме квалитетни средњаци и тие по се добри се повредени.
Автоматски споено мислење:
АлекСандро >> Пелегрини, е до толку е лош![]()