Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сте купувале од онлајн продавницава на Јувентус, царина/ддв се плаќа после или не? Никад не сум купуел облека на интернет и откоа нарачав сеа ми текна дека можно е царина да има...

Кога сте купувале од онлајн продавницава на Јувентус, царина/ддв се плаќа после или не? Никад не сум купуел облека на интернет и откоа нарачав сеа ми текна дека можно е царина да има...
Нема царина само доставата ја плаќаш![DOUBLEPOST=1536425912][/DOUBLEPOST]
Нема царина само доставата ја плаќаш!
Уствари сеа ми текна дека ја порачував да стигне во Бугарија.Е сеа за нон ЕУ земја не знам.

Последно уредено:
Да не беше тажно ќе беше смешно. Веќе 2 години е мртов играч а добива договор за уште 3 години.
Ич не се слагам со тебе и со повеќето од вас во однос на Кедира.

Ама тоа е.

Кедира моментално е најнеконстантен играч во Јувентус, незнам на што дроги биле управата кога му продолжиле договор.

Полош играч од Кедира во Јувентус нема, а нема ни да има.

Ич не се слагам со тебе и со повеќето од вас во однос на Кедира.

Ама тоа е.
Можи да дискутираме за сезонава дека е ОК за ротација но дека во него има фудбал уште 3 години тоа е веќе многу.

Кедира уште 35 години договор, а Маркизио отпуштен како куче. Ама овој Турчинов бил добар за ротација, а Маркизио барал минутажа. Се да ви ебам и управа и Марота и Медвед. Приказни за мали деца.

Знам дека фудбалот е бизнис и нема простор многу за емоции, ама дека не сме финансиски моќни да си ги задржиме легендите кои згора на се би прифатиле да играат за помалку и од така ниските плати што ги дава клубов у споредба со другите европски тимови од наш ранг... Да можеше стариот ќе станеше од гроб и ќе им залепеше по една вруќа на братучедиве, имаат пари и знаење ама ја немаат класата, филантропството и џентлменството на Адвокатот. Не верував дека ќе станат толку катиљ клуб од човечки аспект. Незнам ама од вакви работи ја губам страста за клубов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom