Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се успав и ја утнав утакмицата, честито победа дечки и дајте хајлајтс чим најдете!

Рушиме све пред себе ... Едноставно фудбалот што го играме е перфектен ... Златна одбрана , 0 примени голови за 3 утакмици е тоа веќе ми влева надеж , а за нападот да не зборам , едноставно беспрекорен ... ФОРЦА ЈУВЕ

Алекс Дел Пиеро играше само неколку минути постигна гол го постигна 178 гол во дресот на " старата дама " го израми рекордот на Бониперти и покрај сите рекорди што ги држи го стигна и овај рекорд на Бониперти има можност уште следниот натпревар да го помини и да ги држи сите рекорди чест ми е што сум во негово време :vozbud:

Ајде една ситница шо ја пропуштивме.

Со овај гол мислам дека Дел Пјеро го израмни рекордот на Бониперти од 178 гола за Јувентус во Серија А.

RESPECT

едит:
Demonsfall бил побрз

Презадоволен сум и од играта и од резултатот.Одлично се разбираат сите, има одлична поврзаност во играта, разновидни акции и лесно се доаѓа до противничкиот гол.Средината ни е феноменална годинава и тоа ме радува посебно..Де Чеље и Григера не изиграа толку лошо денеска, можеби зашто немаа некои сериозни закани од нивните страни ама се покажаа солидно и офанзивно и дефанзивно денеска...Амаури секогаш е на вистинското место ама и секогаш лошо реагира.Не се снаоѓа во мал простор и тоа е она што му фали изгледа него.Не е нешто на што не би можел да поработи и да се подобри со оглед на тоа што секогаш добро се поставува ама дефинитивно не е за во прв тим.Посебно НЕ ако имаме сериозни амбиции годинава.

Рушиме све пред себе ... Едноставно фудбалот што го играме е перфектен ... Златна одбрана , 0 примени голови за 3 утакмици е тоа веќе ми влева надеж , а за нападот да не зборам , едноставно беспрекорен ... ФОРЦА ЈУВЕ
две по ред со Каљари беше 4-2

Полека но сигурно ме убедуваат дека сепак може да биде нешто од овој Јувентус, искрено не верував во овој тим, но очигледно има потенцијал. Да не летаме во облаци сепак ова е само Лече, али сепак потенцијалот се гледа, со тек на време се ќе биде. Good Job!

Ај малце ќе ви го расипам славеничкото расположение со едно прашање. Што мислите доколку некој тим направи напаѓачки тандем од Амаури и Ањелка, дали тоа би бил најнеефикасниот тим во историјата?

Значи не можам да проценам кој од овие двајца е поголемо дрво од напаѓач. Фотофиниш ќе одлучува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom