Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Јувентус.Одлично прво полувреме,и потполно е заслужено големото водство од 3-0. Красич уште еднаш ја покажа својата класа,Мело исто така покажува дека може да даде голем придонес за Јувентус.Григера исто така оваа сезона му е најдобрата во дресот на Јувентус.Аквилани постигна одличен гол,и прикажа одлична игра.

Да бидем искрен највеќе ме израдува задоволната и насмеана фаца на Дел Пиеро на клупата , конечно и човекот на раат да си изгледа една утакмица ... :vozbud:

ајде петарда и да се зголими гол разлика уште ми мириса дека Лече ќе лапа црвен

Браво момци оваа игра треба вака да продолжи најмерак ми е за Аквилани што постигна прекаресен пгодок...за Красич веќе немам зборови со кои би ја опишал неговата игра...ептен мириса на црвен за Лече

браво за мело излегува е ова го сакав !! цел стадион да му аплоадира браво за мело одличен натпревар за него

Аууууууууу, ја искина мрежана, Красиќ асистира пак. Машала, само нека се продлжи вака во првенствово!

Момци честито победа, јас сум за Арсенал (да не се помешаме)!! Одлична игра прикажуите, до сеа тоа шо го видов Јуве и Милан имат најдобра игра и тука ќе се бара шампионот. П.С. Акекс со 3 потега ме навлажни цел!!!!:vozbud:

Е ова е оној вистинскиот Јувентус кој сите посакуваат да го гледаат.За Красич повторно ќе кажам чиста 10-ка за натпреварот, главен инспиратор за победата денес.Дел Пиеро само што влезе и ја покажа мајсторијата .. ќе ми биде уште помило и Красич да постигне 1 гол и да ја запечати прекрасната игра денеска :) FORZA JUVENTUS !!!

Честито нека ни е победата. Уште повеќе ме радува прикажаната игра. Красич е убиец по десната страна, треба да сме среќни што го добивме џек-потот летово и дојдовме до неговиот потпис. Дел Пиеро уште еднаш ја покажа својата класа. Мело од натпревар во натпревар се подобар. Браво за Јуве, само така нека продолжат.

Дечки денеска сум воодушевен од играта на Јуве ... Се знае најдобар Красич но она што сите не изненадува (кое што не требаше да биде изненадување) е играта на Мело .. Од гледаното денеска Мело ги сечеше акциите на противниците башка даваше ептен јаки пасови и ја крунисаше играта со гол ... Се на се БРАВО ЈУВЕНТУС !!

Многу сум задоволен од одиграното и од резултатот.Само нека продолжат вака...:pehar:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom