Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
https://twitter.com/KN1897/status/900479408049459200

Некој ваш фан ги сумирал сите отров моменти што сте ги имале од Серие Б натака, клик и одете надоле, после стиснете на more replies :icon_mrgr: Алмирон и Андраде бе, ццц :D

Multiple Italian sources claim Juventus are down to details for Schalke 04 defender Benedikt Howedes.

Inter and Liverpool had also shown an interest in the centre-back, but the Corriere dello Sport and Gazzetta dello Sport among others all have the same story this evening – a deal is practically done with Juve.

His versatility was what convinced Coach Max Allegri, as the 29-year-old can also play at right-back or left-back.

Ај на здравје :)

@Uli Hoeneß шо да очекуваме од чоеков? :)

Џиџи со 39 години најбоље голман :cuc: Затоа си најдобар друже, затоа си најдобар...

Зошто неможеа да ни се паднат Севиља,Дортмунд,Сити од вториот шешир ? по кој основ ?
ТВ права, мора од една земја да бидат поделени во вторник и среда а не сите во ист ден

Солидна група, Барса и не е толку јака сезонава, со Спортинг не би требало да имаме проблем, Олимпијакос лаганица...

Според Ромео Агрести сме го договориле Бенедикт Хеведес од Шалке. Овој цел живот во Шалке помина, и сега на 28 години ќе иде кај нас

Незнам што дефанзивец е ( @Uli Hoeneß ?), али ми се свиѓа што за ден-два го договоривме играчот, не е како Матуиди на пример кога се влечевме два месеци за неговиот потпис. Биг Лајк (y)

Според Ромео Агрести сме го договориле Бенедикт Хеведес од Шалке. Овој цел живот во Шалке помина, и сега на 28 години ќе иде кај нас

Незнам што дефанзивец е ( @Uli Hoeneß ?), али ми се свиѓа што за ден-два го договоривме играчот, не е како Матуиди на пример кога се влечевме два месеци за неговиот потпис. Биг Лајк (y)
абе Scirea ако чорко загризи за некој играч рачунај е доведен :D

Спортинг беа најлошите од нивниот шешир,
Олимпијакос се секогаш гнаси и можи да скинат некој поен,
овие другите се веќе преслушани

Добар е, кај вас одлично би требало да се вклопи. Паметен играч и мислам дека многу добро ќе ви легне во тимот со таа ваша игра башка и што има играно и во Шалке во формација со 3-5-2 како и 4-3-3. Тој новиот тренер на Шалке се одлучи капитенската лента да ја даде на голманот на Шалке. До минатата сезона Хеведес беше капитен, но не е причината да се скарале со новиот тренер па затоа ќе го напушта Шалке туку и од одамна имаше изјавувано Хеведес дека сака да се проба некогаш и во странство. Имам впечаток малку како да падна последниве две сезони, но општо и цел тим Шалке беа слаби и покрај тоа шо имаа играчи, слаби игри прикажуваа, секое лето нов тренер назначуваат па може затоа имам таков впечаток добиено. Сепак евтино ќе го платите и може да ви испадне новиот Барзаљи. Најискрено кај вас некако имам претчуство дека добро ќе ви легне, да беше во друг странски тим ќе се сомневав, но со Киелини и Барзаљи супер ќе соработува мислам и општо како шо ги имам гледано Јуве како тим како играат мислам дека Хеведес пасува ептен добро кај вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom