Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе како може за ваков старт на Мунтари да не му покаже втор жолт?

Не дека ќе смени нешто, ама кој курац вакви стартови.

А дополнително Дибала од тоа се повреди и излезе :facepalm:

Последно уредено:
Кој кур го форсираш Дибала? Што не го извади заедно со Пјаниќ?

Боже боже и овој Алегри стварно некад ја сере работата, ќерката негова да му ја...:mad:

матер му ебам зошто ги игра првотимциве.сега кур дибала аут којзнае колку време.

Mozebi nemase bas Dybala da go odmori, ama od cetvoricata napred morase barem 2ca da odmorat, nemame zameni voopsto na tie pozicii a vo sreda igrame so Barca.

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Кој ѕвер е овај Ринкон боже господе физички прав бик.... фаца alla Gatusso :)

А кој да игра место Дибала? Пјаца?

Ај да не се правиме будали, резултатот беше 2-0 на полувреме, немаше НИКАКВА потреба и понатаму да ги форсираат најважните играчи, ете Пјаниќ го извадија, зошто тогаш Дибала го чуваа на терен? Да чува резултат? Внеси го таму мртвиот Лемина, и така и така барем Пескара се мртва екипа како и нивниот тренер, кур што ќе ни дадеа гол.

+8 Од Рома :kafence:

немаме замени за средина и напад , ама хеј може да дркаме на головите на на Игуиан против пескара

Ај да не се правиме будали, резултатот беше 2-0 на полувреме, немаше НИКАКВА потреба и понатаму да ги форсираат најважните играчи, ете Пјаниќ го извадија, зошто тогаш Дибала го чуваа на терен? Да чува резултат? Внеси го таму мртвиот Лемина, и така и така барем Пескара се мртва екипа како и нивниот тренер, кур што ќе ни дадеа гол.

+8 Од Рома :kafence:
Беај бе, ти само бараш повод да ја опцуеш Валентина :kuracc:

17862488_10211396552783649_5060699317169764047_n.jpg

Golzalo Higuain колку гола има досега ? -.-
23 во Серија А
3 во ЛШ
И 3 во купот Мислам
Одлично! Прва сезона, а на почеток од сезона не ни играше во прв тим додека не подослабе :icon_mrgr: (y)
Loading...

Игуаин е донесен за да помогне во ЛШ. Ако пак исчезне у среда као некни, џабе им дава голови на Пескара и Кротоне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom