Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Jas mislam REDNO E !!!! da pogodi Amauri sega dava gol u 90min za 2-1 i Juve ide ponataka :)

P.s. Ako ne dade sega Gol jas licno idam u Italy i ke go izbrkam od klubot bez dopolnitelni trosoci :) Ako ima nekoj barem da ne idam sam slobodno neka se prijavi :)

Буфон е вратен во репрезентацијата на италија.По повредата на буфон, Вивиани одлично го замени и беше прва опција на прандели ама откако се оправи џиџи покажа дека нема изгубено на квалитет и дека е оној стариот буфон-најдобриот голман во светот.Повикан е на пријателската утакмица со германија на 9ти февруари нека му е со среќа.

Ако дае гол амаури вечер сите у кафана да идеме вонредно до сабајле да се слави ако треба и испити ке баталам :)

Ја тргнаа и највата горе дека ќе ја даваат утакмицата од 20:45, ајде студенти сите пред телевизор. :salut:

edit: им текнаpoz!!!:tv:

Амаури е толку глуп, што и да даде гол ќе му го поништат :pos:

И после ова ако не гледа Марота дека очајно ни требаат бекови ондак незнам што уште треба да се случи, по страните ни дуваат торнада, во 45 минути на свој терен не пројдовме центар :tapp:. Или како во NBA Defence, Defence, само тоа го играме.

Освен Малака другово е башибозук.

Не е на арно. . .

Е само тој одигра добро, али неможе сам. Го затвараат по 3-4 играчи, дефинитивно Рома е со подобра физичка спремност од нас.

Ги убивме еј! Само штета што у буквална смисла, а не у фудбалска...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom