Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Колку добри работи направи Марота толку направи и лоши, убаво објасни Bianconero, можевме да му дадеме шанса на Амаури а не на Диего? Логика : Малку потешко. Не ни требаа којзнае колку пари за доведување на Циглер и на Фабиано, но ете што е тука е. Со доведување на Циглер левата страна ќе ни е добро запечатена и ќе може многу полесно да се затвори и десната, вака фура од двете страни, незнае човек од кај попрво да се пази. Впрочен сите утакмици кои ги загубивме или одигравме нерешено ни се поради бековите. Имаат уште 6 дена па да видиме што ќе направат. Од Амаури и Јакинта не очекувам многу, е сега кој ќе дава голови они треба да му ја мислат.

Абе зошто да го немаме и Диего и Ква? По која логика Милан може да ги има Робињо, Пато, Ибрахомович и Касано а Јуве не може да ги има Ква, Диего и Алекс? Други напаѓачи јас во Јуве не гледам:toe:. Амаури и Јакинта се истото што и јас и ти, гледачи. Типчињата гледаат фудбал и немаат никаков придонес во текот на натпреварот. Истото важи и за Гросо и за Григера, а еве сега и за "замената" на Григера, Мота. Значи кога можеше оваа багра на индијанци да остане во Јуве, тогаш можеше и Диего затоа што колку и да бил слаб неговиот придонес лани, бил дупло поголем од оној на споменатава багра. Затоа мислам дека продажбата на Диего е грешка. Да успееше Марота да го исчисти ѓубрето од корен, можеби ќе ја имаше мојата поддршка за продажбата на Диего, вака јок.
Другата багра остана затоа што немаше купувачи за нив, и ден денес нема,и нема ни да има...и без пари неможеме да ги продадеме,нее така едноставно да се исчисти ѓубрето како што ние си замислуваме,нели....од друга страна за Диего имаше заинтересирани,и парите од неговиот трансфер директно помогнаа да се донесат играчите кој се донесоа.

Другата багра остана затоа што немаше купувачи за нив, и ден денес нема,и нема ни да има...и без пари неможеме да ги продадеме,нее така едноставно да се исчисти ѓубрето како што ние си замислуваме,нели....од друга страна за Диего имаше заинтересирани,и парите од неговиот трансфер директно помогнаа да се донесат играчите кој се донесоа.

Можеше комотно да се отпушти Амаури и да сме во ќар 4 милиони, вака ем му даваме плата ем си одмара.

Можеше комотно да се отпушти Амаури и да сме во ќар 4 милиони, вака ем му даваме плата ем си одмара.
Па и да го отпуштиш должен си да му плаќаш до крај на договорот...Така да Сјебени сме у секој случај...

За тие "играчи" да платевме за да си одат пак во ќар ќе бевме.

--- надополнето ---

Овој е дојден на екскурзија во Торино. Кај има чест да игра за Јувентус, уште и му плаќаат за тоа:pos2:

Марота имаше средба со агентот на Амаури, по која средба и Амаури и агентот изјавија дека Амаури останува во Јувентус сигурно до Јуни.Високата плата која ја добива Амаури во Јуве,а најверојатно и тоа дека нема добиено атрактивна понуда од силен клуб, се причините кои Амаури не сака да го напушти клубот.

Во летото,после изјавата на Мурињо во која го пофали Амаури излегоа шпекулации дека Реал доставил понуда за Амаури,но потоа Амаури изјави дека сака да остани во Јувентус и да ја покаже својата вредност во Јувентус.
Vernost bez igra,ti e kako podrum bez ajvar!!!!!!!!!!!!!Ne ni treba vernost momentalno tuku golovi.:smir:
p.s.Gleam nekoi decki koristat skratenici mest Quagliarela pisuvaat Kva.Bez navreda no da ne gi glumime "seznajkovcite" od fan klub na gomnarite kambi,mambi.......kur se trese.Bez navreda e ova za nikogo.:smir:

Помеѓу плејмејкер и втор напаѓач нема голема разлика,т.е дали играл поназат и зад двајца напаѓачи или понапред зад еден.
И едниот и другиот можат лесно да се приспособат.
Ама зависи и од самиот играч.

Киелини заедно со Самуел од Интер се одбрани за најдобри дефанзивци во Сериа А минатата сезона. линк

Па и да го отпуштиш должен си да му плаќаш до крај на договорот...Така да Сјебени сме у секој случај...
Па да го отпуштат треба 9 милиони да му платат оштета па видете што е попаметно 4 или 9 него погодено му е :pos2:

Траоре ќе отсуствува 3 недели. линк

Исто така и Сторари заработил мала повреда на тренинг,и може да го пропушти Куп натпреварот со Рома.линк

Францускиот репрезентативец,Франсоа Клерк кој игра како десен бек се поврзува со Јуве. линк

Еднаш сретнав мнооогу первезна девојка, ја однесов дома и само што влеговме се сврте, се соблече гола и ми рече:
-Понижи ме !!!
И јас и дадов да облече дрес од F.C INTER :)))))

МАЛЦЕ ДА СЕ НАСМЕЕМЕ , НЕКА НЕ ГО ЗЕМААТ ПРИ ДУША ИНТЕРАШИВЕ ВИЦОВ :)

Абе зошто да го немаме и Диего и Ква? По која логика Милан може да ги има Робињо, Пато, Ибрахомович и Касано а Јуве не може да ги има Ква, Диего и Алекс? Други напаѓачи јас во Јуве не гледам:toe:. Амаури и Јакинта се истото што и јас и ти, гледачи. Типчињата гледаат фудбал и немаат никаков придонес во текот на натпреварот. Истото важи и за Гросо и за Григера, а еве сега и за "замената" на Григера, Мота. Значи кога можеше оваа багра на индијанци да остане во Јуве, тогаш можеше и Диего затоа што колку и да бил слаб неговиот придонес лани, бил дупло поголем од оној на споменатава багра. Затоа мислам дека продажбата на Диего е грешка. Да успееше Марота да го исчисти ѓубрето од корен, можеби ќе ја имаше мојата поддршка за продажбата на Диего, вака јок.
го делиме мислењето-Диего требаше да биди задржан и да се донеси поднова.....вака тимот отиде можеби 2 чекори напред но се врати 1 назад.....Јувентус имаше солиден играч и си го даде-гледате сега како сите достапни надпросечни играчи само се поврзани со Јувентус во шпекулации-што им оди само во прилог да си ја кренат цената,а не за доаѓање во Торино !!! полека но сигурно политиката на клубот се врти на италијанци кои сакаат да си ја вратат формата и кои играат во просечни клубови-никојпат Јувентус не е поврзан со некој екстра трансфер.....

Еднаш сретнав мнооогу первезна девојка, ја однесов дома и само што влеговме се сврте, се соблече гола и ми рече:
-Понижи ме !!!

Иначе ова е измислено за нашите комшики,значи е измислено од страна на Интреаши али ај нема врска.Мего што направивте вие земавте некој напагач,или и вие се нервирате како ние со Струмичанецот :toe:

-Понижи ме !!!

:pos2: Perfect !!

Диего многу ги забавуваше нашите контри со многу непотребни движења талент има да тоа неможе ни еден нормален да го негира но за жал Диего неможе да игра во 4-4-2 едноставно нема место за него неможе да е SS или треквариста поради тоа што Диего го немаше потребниот шут и тоа беше докажано на повеќе пати. Сега дека Диего заслужил повеќе од Амаури да остане до некаде држи вода но не заборавајте дека поради Амаури ( во ерата на раниери и секо) завршивме втори во мн утакмици кој ги губевме 1-0 , тој ги постигна головите за да биде нерешено.Амаури стана на жалост дух од тогаш не е ист ( од смрта на татко му натаму се му тргна надолу) но можеби па му помина врвот ...познато е дека бразилците порано го имаат својот таканаречен peak па од 28-29 год нагоре веќе " забораваат" да играат фудбал .....

што се однесува на секо , неможам да замислам зошто некој луге едноставно велат дека Секо купувал звезди и нз таму што , и реал купува звезди ама тоа е ....да се разбериме " превише уметника " тоа не пали во модерниот фудбал .......Марота гради тим не е лесно , Секо ги потриши сите пари и плус поради Секо и Бланк и нивните способности и нивната организираност јуве оваа сеозна е тоа пто е односно се гради од 0 а и тоа бепе потребно . Марота беше искрен ке се гради клупа и 1 звезда се зеде .... тоа е тоа :)

слободно демантирајте ме

позз

Почит
ДЕви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom