Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ругани беше перфектен минатата сезона и реално очекуван и добар потег беше тоа, ама го разбирам и Алегри што не сака да го фрли во оган во ваква ситуација...

Касерес е веќе друга работа, субјективно гледано за мене е просек од играч, поготово па сега со ова сообраќајќите, јас сум уште во јануари да се шутне.
Нема збор за тоа дека секогаш давал се од себе за Јуве и никогаш не кажал лош збор, ама фала му, доста беше. Просек играч+проблеми ван терен...

Никој не очекуваше дека толку голем проблем ќе биде и одбраната реално, па ни Марота ни Алегри, ама веќе кога се дојде до тој степен, сега мора да се брка некое засилување, еве Бенатиа гледам се спомнува нешто...

Проструија такви информации и по медиумиве мислам, али Елкан ги демантираше. Конкретно за Ањели дека заминува во Ферари. Така барем прочитав на фудбал италија мислам...
Нормално дека ќе демантира, зошто во спротивно може да настани хаос во раководењето, ако се знае дека Ањели заминува на крајот од сезоната. Поставувањето на Недвед како потпретседател пред некое време се поставува како предвесник дека на крајот од сезоната може да дојди до одредени преструктуирања, зошто речиси никогаш во историјата на Јуве ја немало функцијата класичен потпретседател, како што ја доби сега Недвед. Дали овај период е транзициски, ќе се види, можеби се е чиста шпекулација.

За Ругани имате разбирање што седи на клупа а за Дибала не а? :P
Јас, лично, против Алегри, во врска со Дибала, имам плукано само за натпреварите со Интер и Менхенгладбах.

За другите негово право е што го држел на клупа, ама на тие два натпревари и слеп човек ќе видеше дека таков тип на играч мора да игра ако се сака победа и гол, воопшто.

Можно е да си оди Ањели од претседателската функција, пред се ради тоа скандалот што го имаше со жената на еден од челниците на Јувентус... Сега ќе оди во Ферари и таму ќе ги испроба своите ебачки способности :icon_mrgr:

Можно е да си оди Ањели од претседателската функција, пред се ради тоа скандалот што го имаше со жената на еден од челниците на Јувентус... Сега ќе оди во Ферари и таму ќе ги испроба своите ебачки способности :icon_mrgr:
Се oстaјa сo женa ми минaтиoт месец, кoј јa следи нa твитер ќе види кaкo збеснувa тaјa :)

Asamoah is expected to return for the match vs. Milan, leaving only 2 players in the treatment room: Pereyra & Padoin (back mid-Dec.). #CdS

@ADP1113 This is Padoin's first injury since his childhood :) He fell off the apple tree at the age od 9 :)))

За Ругани имате разбирање што седи на клупа а за Дибала не а? :P
Пред Ругани има тројца искусни дефанзивци од кои се очекуваше да бидат моторот оваа година и да ја задржат стабилноста која беше нарушена со заминувањето на неколку играчи. Двајца потфрлија доста, но тоа е само нивна вина, не може Алегри да го обвиниме што Киелини и Бонучи се глупираат секој натпревар. Од друга страна пред Дибала нема играч кој може да игра. Тројцата други напаѓачи се класични деветки, таргет мен што би се рекло.

ДевиАнгел 27ми Октомври-Драга Кајтана
ДК

Женска ми која опасно смрди дека ќе е бивша не знај дали сака да е во врска а тврди дека ме сака, пукнав од нерви овие 2 недели и згора на тоа спијам и станвам со забот (3ката скршен во уста ... )

Се oстaјa сo женa ми минaтиoт месец, кoј јa следи нa твитер ќе види кaкo збеснувa тaјa :)

И твојата жена ли ја плеснал...? Ебачиште бил Ањеливо :icon_mrgr:

:D

ДевиАнгел 27ми Октомври-Драга Кајтана

:D
Мене не ми се смешни пoстoвите oд ДК нaјсериoзнo, мислaм декa истите не требa дa се мешaт нa билo кoјa темa пoштo нели е виртуелен дневник,првo клипче смешa aкo не се лaжaм сегa ти. Иaкo е смешен редoследoт тукa мaлце е идиoтски.

Sent from my LG-MAGNA

Сите ја знаеме сликава, ама морав...

12219323_1053394188015222_2609601492870823822_n.png

Рампула и Дел Пиеро меѓу газот на Вијали :icon_mrgr:
Конте :cautious:

Не ми се прави ќејф за Конте,пак ќе имаме шанси само во Сериа А, пред да ме плукате знаеме и самите дека освен 3-5-2 незнае да прае ништо,Алегри бољи е у тактика ама послаб у авторитет,од двајцава, најдобро би ни дошол Липи:D,и да, капа доле до сега што направија за нас,ама никако неможам да му простам на Конте за оној пичкарски начин на идење од Торино,ми скузи.

Има нешто вистина она што го пишува Тутоспорт? Демек Марота и компанија заминале за Лондон (?!?) да се договорат со Челзи за Оскар(?!?). Ние ќе сме понудиле 30 милки за играчот (?!?), а истотака пишуваат дека овој се согласил за трансфер во Јувентус (?!?)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom