A
apidrone
Гостин
Па ете Ругани се донесе. Во моментов би ги играл он и Барзаљи.не реков дека не си ја бркаше работата,време беше совреме да се освежи халфовската линија кога не се рачунаше веќе на Огбона
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ете Ругани се донесе. Во моментов би ги играл он и Барзаљи.не реков дека не си ја бркаше работата,време беше совреме да се освежи халфовската линија кога не се рачунаше веќе на Огбона
Нормално дека ќе демантира, зошто во спротивно може да настани хаос во раководењето, ако се знае дека Ањели заминува на крајот од сезоната. Поставувањето на Недвед како потпретседател пред некое време се поставува како предвесник дека на крајот од сезоната може да дојди до одредени преструктуирања, зошто речиси никогаш во историјата на Јуве ја немало функцијата класичен потпретседател, како што ја доби сега Недвед. Дали овај период е транзициски, ќе се види, можеби се е чиста шпекулација.Проструија такви информации и по медиумиве мислам, али Елкан ги демантираше. Конкретно за Ањели дека заминува во Ферари. Така барем прочитав на фудбал италија мислам...
Јас, лично, против Алегри, во врска со Дибала, имам плукано само за натпреварите со Интер и Менхенгладбах.За Ругани имате разбирање што седи на клупа а за Дибала не а?![]()
Се oстaјa сo женa ми минaтиoт месец, кoј јa следи нa твитер ќе види кaкo збеснувa тaјaМожно е да си оди Ањели од претседателската функција, пред се ради тоа скандалот што го имаше со жената на еден од челниците на Јувентус... Сега ќе оди во Ферари и таму ќе ги испроба своите ебачки способности![]()
Се oстaјa сo женa ми минaтиoт месец,
Хaхaхa aбе oд тел пишaм хaхсИ твојата жена ли ја плеснал...? Ебачиште бил Ањеливо![]()
Пред Ругани има тројца искусни дефанзивци од кои се очекуваше да бидат моторот оваа година и да ја задржат стабилноста која беше нарушена со заминувањето на неколку играчи. Двајца потфрлија доста, но тоа е само нивна вина, не може Алегри да го обвиниме што Киелини и Бонучи се глупираат секој натпревар. Од друга страна пред Дибала нема играч кој може да игра. Тројцата други напаѓачи се класични деветки, таргет мен што би се рекло.За Ругани имате разбирање што седи на клупа а за Дибала не а?![]()
ДК
Женска ми која опасно смрди дека ќе е бивша не знај дали сака да е во врска а тврди дека ме сака, пукнав од нерви овие 2 недели и згора на тоа спијам и станвам со забот (3ката скршен во уста ... )
Се oстaјa сo женa ми минaтиoт месец, кoј јa следи нa твитер ќе види кaкo збеснувa тaјa![]()
И твојата жена ли ја плеснал...? Ебачиште бил Ањеливо![]()
Мене не ми се смешни пoстoвите oд ДК нaјсериoзнo, мислaм декa истите не требa дa се мешaт нa билo кoјa темa пoштo нели е виртуелен дневник,првo клипче смешa aкo не се лaжaм сегa ти. Иaкo е смешен редoследoт тукa мaлце е идиoтски.ДевиАнгел 27ми Октомври-Драга Кајтана
![]()