Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ufff :D

12079278_945684158813374_2934619522072077137_n.jpg

Што направивме со Алваро бе? Нели Марота требаше со Реал да се договори да го дооткупи и целосно да биде наш?
Мора што побрзо да се реагира за Алваро, ќе го биде детево, ептен се наметна во составов, главна алка ни е напред а има само 22 години(y).

Дибала синоќа блескаше, ептен добар техничар, знае да навлече фудбалери на него, само треба побрзо да се ослободува од топката, дека реално детето нема тело за дуел игра.

Квадрадо со палмата на глава мора... МОРА да се откупи. Најдобар играч ни е одкако почна сезонава, секоја чест, нека не тужи сега Дела Вале колку што сака :kezec:.

Хернанес одличен, само да не се глупира на наредните натпревари

Кедира, ја направи синоќа разликата во средниот ред... искуство, смиреност, топка не помина крај него, башка и Погба го направи да игра посигурно со него. Господ да ни го чува од повреди, со Маркизио ќе газат во средниот ред

Барѕа повеќе се снајдува кога играат со 3 во дефанзива, ептен е тогаш посамоуверен и топка неможе да пројде крај него.

Сега со Болоња мора по секоја цена да ги тепаме, нема веќе заебанции... па така после тоа коло играме со Интер, таман ќе се врати и Маркизио за тој меч...

биче жустро :zloo:

Лихтштајнер имал Такихардија (забрзано чукање на срцето)... :(

Лихтштајнер имал Такихардија (забрзано чукање на срцето)... :(
Ако е Тахикадрија нема гајле се 'менаџира' само зависи до кое ниво. Еден тон луѓе знам со истата па играт фудбал, трчат спортуват. ЕТе ја чист пример женска ми а има малце потешка категорија, сигурно тие доктори со таја медицина спрема нашава ќе најдат некој начин :)

„Ako pogledate kvalitetu igrača koji dolaze u Premier ligu, jasno vam je kako na Otok ne dolaze najbolji igrači svijeta. Oni najbolji idu u Barcelonu, Real Madrid i Bayern. Odmah u drugom redu stoje PSG i Juventus, a tek onda dolaze engleski klubovi. Ne znam zašto bi netko u Engleskoj bio iznenađen time. To je surova realnost. Koji igrač iz Premiershipa može igrati u Barceloni? Nijedan! Ili pak u Realu i Bayernu? Možda samo Sergio Agüero, on je jedini izuzetak“, rekao je Scholes.

Ми текна сега гледајќи ги стрелциве кај Партизан за Живковиќ. Едно време имавме понуда за него испратено или бладам? Се си мислам дека батево доколку вака се развива, па и доколку остани во ПАР уште некое време, има да биде ѕверка. Цела игра на негов грб е, страшен е.

и после Барзаљи бил спор ...[DOUBLEPOST=1443730430][/DOUBLEPOST]
Најдобриот меч сезонава, првпат после месец и кусур изгледаме оној стариот Јуве.

Али за да се анулира катастрофалниот старт мора да се променат работите од корен. Почнувајќи од недела 15.00 часот против Болоња. Треба да им ебеме матер, барем 3-0. Гол не смее да помисли да се прими.
приметив дека кога спомнуваш „мора да не примиме гол“ , ама под дифолт мора да примиме ...

Последно уредено:
„Победа без примен гол“ е мислата бе :D

И да... ние одамна приметивме :kafence:
На ваква доминација во ЛШ мислам дека и Мондо ќе дозволи еден гол да примиме,

макар бил и последна минута

Del Piero:"Moji divni Juventini su uvijek uz Juventus i time pokazuju ko je pravi a ko ne.Ovi sto samo pricaju treba da se klone Juventusa,4 titule u 4 godine?Kome je malo nek prestane navijati za Juventus.Odlican posao Morate i Zaze ,bravo momci"[DOUBLEPOST=1443736530][/DOUBLEPOST]Loan Watch: Mauricio Isla played 67 minutes in Marseille's 1-0 home defeat to Liberec in the Europa League.
Kwadwo Asamoah played 60 minutes & scored goal in a friendly game against Borgaro. Marchisio played 30 minutes, Zaza scored twice.

Последно уредено:
Кога под водство на Конте имавме две серии од по 7-8 натпревари со победи без примен гол секогаш го пишував ова овде и никогаш не заеба.

Инаку озбилно против Болоња ни е последниот воз да почнеме да играме добро и да победуваме без некоја мака. Доколку пак забележам мачење или лоша игра јас лично кревам раце од сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom