Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.
Ако е Тахикадрија нема гајле се 'менаџира' само зависи до кое ниво. Еден тон луѓе знам со истата па играт фудбал, трчат спортуват. ЕТе ја чист пример женска ми а има малце потешка категорија, сигурно тие доктори со таја медицина спрема нашава ќе најдат некој начинЛихтштајнер имал Такихардија (забрзано чукање на срцето)...![]()

приметив дека кога спомнуваш „мора да не примиме гол“ , ама под дифолт мора да примиме ...Најдобриот меч сезонава, првпат после месец и кусур изгледаме оној стариот Јуве.
Али за да се анулира катастрофалниот старт мора да се променат работите од корен. Почнувајќи од недела 15.00 часот против Болоња. Треба да им ебеме матер, барем 3-0. Гол не смее да помисли да се прими.

На ваква доминација во ЛШ мислам дека и Мондо ќе дозволи еден гол да примиме,„Победа без примен гол“ е мислата бе
И да... ние одамна приметивме![]()
Тавмаќар е, не даваНа ваква доминација во ЛШ мислам дека и Мондо ќе дозволи еден гол да примиме,
макар бил и последна минута