Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто има рецки вакви идиотски дресот? Не требаше прави линии да бидат? :confused:

11717345_1184473331579894_8775966222319753493_o.jpg
па не се баш забележливи и истакнати сепак ги има и такви си се уште од објавувањето...можеби малку си се измешал од разните слични варијанти пред да се објават официјалните дресови

Мојот среќен број... :X3: последно Џакерини го носеше овој број

abe ostaj ti draxler, vidi kakva masina e goceto
Се виде во овие две сезони во Баерн каква машина е,нема ни Г од оној Геце од Дортмунд.Лани Гвардиола му даде и повеќе шанса,али ништо посебно не покажа.Во Баерн имаа големи очекувања од најголемиот Германски талент од новава Германска генерација,али максимално потфрли.

Читам и на форумиве за Баерн,доста го хејтаат и сакаат да биде продаден,ради тоа што воопшто не се трудел на терен и не помага во дефанзива,нешто што може да биде проблем во Јувентус.
Педула вчера објави дека Баерн ја одредиле цената за Геце помеѓу 45-50м.Не дека имам против да дојде,сепак има само 23 има време да се развива како играч,али ова се многу пари,нема шанси Марота да искешира волку.
Баерн го купија за 37 милиони пред две сезони.Иако е млад,не играше во овие две сезони онака како во Дортмунд и онака како што очекуваа во Баерн и реална цена би била 30-35м,плус платава која ја зима во Баерн.

Ми се свиѓа што не поврзуваат со вакви играчи како Геце и Дракслер и со било кој од овие двајца би бил задоволен.Али искрено Дракслер ми е боље опција,затоа што мислам дека ќе кошта помалце,може да игра на повеќе позиции,а и со останатите пари може да се купи и лев бек.

Agresti: We offered 25M, Schalke wants 35M for Draxler. First, we want to agree with the player before negotiating with Schalke.

Schalke: 'Juve in Draxler talks'
By Football Italia staff

Schalke 04 “authorised Juventus to speak with Julian Draxler,” but are reportedly unwilling to release him on loan.

“Juventus sent us a written request asking to be authorised to speak with Draxler’s agent,” Schalke director of sport Horst Heldt told Bild.

“We allowed it, even though at the moment we haven’t received a precise offer from the Turin club.”

According to Sportitalia, Schalke are not prepared to release Draxler on loan with an option to buy, accepting only a permanent transfer.

This is a problem for Juve, who want to evaluate his fitness levels over a whole season before committing to such a big move.

The 21-year-old made only eight Bundesliga starts last season and the asking price is €35m.

Ако не успеат да го донесат Сандро од Порто, ќе се навртат кон КУРузава од Монако... овие Португалциве барале голема пара за играчот

Ако не успеат да го донесат Сандро од Порто, ќе се навртат кон КУРузава од Монако... овие Португалциве барале голема пара за играчот
Курзава и нема зима :vozbud:

Агентот на Дракслер за Тутоспорт кажа дека откупната клаузула на играчот која чини 45 милиони евра истекла на 30-ти јуни, така да според него 25 милиони ќе се доволно за Шалке за да го ослободат играчот.

Loading....
smiley-sad052.gif

Paratici is in Cremona, but talks with Draxler's agent (Wittman) are still ongoing & happened this morning via phone.[DOUBLEPOST=1437566084][/DOUBLEPOST]Свесни сте дека пробваме двата да ги донесиме така? И Гетце и Дракслер само кој со кеш кој со позајмица (ако прифатат секако)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom