Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Барзаљи штом тренирал целосно со тимот нема зошто да не игра тој. Се надевам дека Џорџо ќе може да игра, ама на сила полошо ќе биде.

Ама рачунај и Барsа не е 100% фит, еве денес после долго време издржал цел тренинг, а мечот е за 3 дена.

Нема врска, ќе ги видиме резултатите утре на Келини... мене вечерва ме фати еуфоријата, предходниве денови ми беа онака, како да не играме финале во ЛШ :LOL:

Ама рачунај и Барsа не е 100% фит, еве денес после долго време издржал цел тренинг, а мечот е за 3 дена.

Нема врска, ќе ги видиме резултатите утре на Келини... мене вечерва ме фати еуфоријата, предходниве денови ми беа онака, како да не играме финале во ЛШ :LOL:

Мене од вчера почна да ме фаќа а сабота после финалето сум на матура. Сигурно ќе се направам орел е сега дали од радост или тага е прашањето.

Fans surprise Juve with truck
By Football Italia staff

Juventus-fan-truck490epa.jpg

Fans had a surprise for the Juventus squad, turning up in a specially-decorated truck that will take them to the Champions League Final.

The giant truck turned up at the Vinovo training ground to salute the players ahead of Saturday’s Final against Barcelona in Berlin.

Images painted on the side include Michel Platini during the 1984 European Cup Final, former Presidents Gianni and Umberto Agnelli and Giampiero Boniperti.

There is even a large moulded zebra’s head attached to the open top truck.

Мене од вчера почна да ме фаќа а сабота после финалето сум на матура. Сигурно ќе се направам орел е сега дали од радост или тага е прашањето.
Ама битно ќе се наѕидаш, машки :D

има информација за повредата на џорџо?

има информација за повредата на џорџо?
Има, и не се уопше оптимистички, иако не се официјални.
Наводно Макс размислувал за Огбона да биде стартер со Бонучи :kafence:

Spored tuttojuve, Chiello nema da igra :S

Sve mu ebam na toj sto ne kobnal be u PM 3 dena pred najvazniot mec od Calciopoli, trebase da igra, duelot so Suarez, pa so Messi ne taka najednostavno toj moze da pomine preku nego.........

Jas si mislam OGBONNA najdobro, Barzagli so 4-3-1-2 ne sum go gledal, a Ogbonna e pobrz i ima dobar duel, ama nema igrano vakvi mecvi, taka da treba CHIELLO sepak so edna noga da igra :D

Каде бе со Огбона :facepalm:...
Мора Барѕа да игра ако веќе Киелини отпаѓа... Цело време читаме вести Суарез под знак прашалник Иниеста под знак прашалник и сеа од нигде никаде Киелини го пропушта финалето.. Малери сме значи У пм

Каков Огбона, какви бакрачи... подобро Падоин би го ставил таму одколку овој. Нит има асално заиграно сезонава, ниту пак не направи никаков напор да се избори некако за првиот тим. Ризик беше против Парма и Каљари со него во тимот. Не доаѓа во обзир никако.

Нека стисне заби Барѕаљи, тоа ни е единственото решение. Сега драстично ни се намалени шансиве со повредава на Џорџо, пу што малер ќе бевме.

Дај бе бидете малце оптимисти :). Ја мислам добро ќе биде и со Барза, искусен стабилен дефанзивец. А и покрај годините што ги има, и не е така бавен.;)

Многу лошо е ова и не е ферски. Финале е ЛШ и најферски е тимовите да играат со full состав. Вака може да бараме/те причина ради играчите. Стварно ми е криво ако не игра Киелини.

Тоа јбг, огромен пех за нас, предност за Барса.Ќе видиме крајот каков ќе биде.Без Џорџо сме доста ослабени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom