Лорд Бентнер со екипава би бил top scorer of Seria A 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после заковај ги на клупа, и продај ги двајцата на Џенова за 300.000 евра и сто грама сончоглед. Целата работа беше Јуве да не дава 15 милиони.Купи ги бе и Ѕаѕа и Берарди од инат нека се козат после.
Ме нервира ова глумење шерифи од страна на боранија клубови. Ај бар до крај стандарден ќе биде Ѕаѕа па на лето ќе си го вратиме.
Реакцијата на Јуве што го бара Заза е поради тоа што Џовинко одненадеж потпиша со Торонто. Како што изјави и агентот на кепецот, цела работа се случила за период од 3 дена, така да Јуве тогаш почна да гризи за Заза. Џовинко јас не го рачунам за наш играч. Тој и вака беше антиталентиран, капацитет зеро поинт зеро,а камоли сега кога нема никаква мотивација да покажи добра игра во дресот на Јуве до крајот на сезоната. Затоа Јуве му понудија раскин на договорот.Закаснета реакција е ова од Јуве.
Колку и да им се добри односите со Сасуоло, на нив ќе им замине најдобриот играч во напад, како ќе најдат замена на 3-4 дена пред крај на рокот?
Друга работа, што ќе се дешава со Џовинко? 6 напаѓачи би имале во тој случај, ако дојде Заза.
Не дека ке го пуштаат да игра ако не дојде, ама верувам дека ни Јуве не би сакале да им седи на клупа и да зема плата, а и он не би сакал да седи на клупа, кога може да отиде некаде каде би можел да игра и да се врати у форма.
И се некако ми иде дека Марота ќе направи brainfart и ќе го потпише Касано до крај на сезона.
Не ми е до толку сериозен постоот колку што е ироничен.Поентата ми е ова условување од трана на Сасуоло.Да не беше Марота немаше да го имаат играчов , да не спомињам дека уште лани ќе испаднеа у Б.И после заковај ги на клупа, и продај ги двајцата на Џенова за 300.000 евра и сто грама сончоглед. Целата работа беше Јуве да не дава 15 милиони.
Или па Пацини човекот беше убиец иако не го сакам...И после заковај ги на клупа, и продај ги двајцата на Џенова за 300.000 евра и сто грама сончоглед. Целата работа беше Јуве да не дава 15 милиони.
Реакцијата на Јуве што го бара Заза е поради тоа што Џовинко одненадеж потпиша со Торонто. Како што изјави и агентот на кепецот, цела работа се случила за период од 3 дена, така да Јуве тогаш почна да гризи за Заза. Џовинко јас не го рачунам за наш играч. Тој и вака беше антиталентиран, капацитет зеро поинт зеро,а камоли сега кога нема никаква мотивација да покажи добра игра во дресот на Јуве до крајот на сезоната. Затоа Јуве му понудија раскин на договорот.
A за brainfart-от на Марота, ете Тутоспорт пишува дека Паратичи добил зелено светло од Интер да преговара со Освалдо. Искрено, подобро Освалдо отколку Касано.
Која Премиер лига бе? Незнај Англиски[DOUBLEPOST=1422394690][/DOUBLEPOST]Реално гледано во ниеден случај не им одговара да го пуштат во јануари бидејќи лесно може им се напраат проблеми околу опстанокот.
Што пара дава Јуве за да си го земе на пола сезона иначе?
Конте не верувам дека ќе дојде у Милан, гарант ќе се пробува у Премиер Лига он. Таму му е погодоно него, ем пари ем одговорен и за трансфери.
Официјално: Јуве не дозволува рандом бројки. Само во ранг 1-50.Неофицијално Освалдо изјавил дека доколку се врати у Јуве ќе носи #94 во чест на голот шо го збрца на Рома на Олимпико![]()
Официјално: Јуве не дозволува рандом бројки. Само во ранг 1-50.