DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Серија А долга е нивата имаме право на кикс, во ЛШ неНе ме јеби брат, баш дека утакмицава доваѓаше вендаш после битката со најголемиот ривал, несмеевме уопше да дозволиме кикс.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Серија А долга е нивата имаме право на кикс, во ЛШ неНе ме јеби брат, баш дека утакмицава доваѓаше вендаш после битката со најголемиот ривал, несмеевме уопше да дозволиме кикс.
Брат каква ротација, па го извади најдобриот можен состав, не зезај.Макс цар, кога требаше да ротира он душата им ја извади, сега ми пушта шарен состав против еден Сасуоло кој едвај чека некому да му го земе скалпот.
Оние од Милано 7 комада има дадоа , 7.
Памтете ја утакмицава, тука се губи или добива титула.
Нандо 0, Евра -1, ужас.
Асамоа немаше ни тренинг вчера касно стигна од обврските со националниот тим.Брат каква ротација, па го извади најдобриот можен состав, не зезај.
У одбрана тие се играчите, другито се е повредено, едино лево што го форсира Евра пред Азамоа, не ми е јасно зошто.
Средина само Маркисио го одмори, напад стандард, цела сезона ги тера Љоки-Тевез.
лево што го форсира Евра пред Азамоа, не ми е јасно зошто.
Незнам ја Пирло , Евра и неиграњето на Видал и Маркисио ако не се ротации , тогаш ок е .Брат каква ротација, па го извади најдобриот можен состав, не зезај.
У одбрана тие се играчите, другито се е повредено, едино лево што го форсира Евра пред Азамоа, не ми е јасно зошто.
Средина само Маркисио го одмори, напад стандард, цела сезона ги тера Љоки-Тевез.
Зато лани брат во ЛШ имавме истрошени играчи до Јануари шо неможеа да мрдат и до Февруари победвавме со мртва игра. Се сие на место и со конте имавме вакви утакмици и со било кој ќе имаме пособено послем пауза со интернационалните тимови.Па Рома игра исто така утакмица со директен конкурент у Вторник против Баерн, без неколку супер важни играчи .. а одиграа феноменално, мотивиранопред се и точно... Така да утакмица со Олимпиакос си нема благе везе со вечерашната текма што зборувате... Едноставно овој тим го нема жарот како порано, ќе имаме голем проблем со мотивација сезонава у сериа а, се надевам ќе компензираме со добар резултат у ЛШ... Единствено тренерот може да ја направи разликата па и некој состанок на Ањели,Недвед Марота со играчите да ги мотивират малку... но како и да е јас сум скоро убеден дека годинава Рома ќе си земе скудето...
Аза вчера или завчера се вратил од репрезентативни обврски, нешто закаснил, еве и Ширеа пиша горе а и мене ми текна дека прочитав пред некој ден, а Артуро изигра две утакмици по 90 минути за 3 дена за Чиле, а претходно цело лето го ебаваше коленото и сега нели имаше и друга повреда, така да, заслужен одмор си добија и двајцата, дури би рекол и НЕОПХОДЕН, неможе у една недела по 4 утакмици да играат.Незнам ја Пирло , Евра и неиграњето на Видал и Маркисио ако не се ротации , тогаш ок е .
Зато лани брат во ЛШ имавме истрошени играчи до Јануари шо неможеа да мрдат и до Февруари победвавме со мртва игра. Се сие на место и со конте имавме вакви утакмици и со било кој ќе имаме пособено послем пауза со интернационалните тимови.Па Рома игра исто така утакмица со директен конкурент у Вторник против Баерн, без неколку супер важни играчи .. а одиграа феноменално, мотивиранопред се и точно... Така да утакмица со Олимпиакос си нема благе везе со вечерашната текма што зборувате... Едноставно овој тим го нема жарот како порано, ќе имаме голем проблем со мотивација сезонава у сериа а, се надевам ќе компензираме со добар резултат у ЛШ... Единствено тренерот може да ја направи разликата па и некој состанок на Ањели,Недвед Марота со играчите да ги мотивират малку... но како и да е јас сум скоро убеден дека годинава Рома ќе си земе скудето...
Во тие црни години, Молинаро беше еден од посолидните играчи.Евра е најистрошениот играч што некогаш стигнал во Јуве. Молинаро барем беше млад и покрај целиот антиталент потајно можеше да се очекува нешто добро од него, од овој ама баш ништо!
Жими онаквото, Видал можеше бар на клупа да му биде Маркисио мораше да биде стартер , па некаде околу 60 да го вадеше Пирло да влезеше Переира.Аза вчера или завчера се вратил од репрезентативни обврски, нешто закаснил, еве и Ширеа пиша горе а и мене ми текна дека прочитав пред некој ден, а Артуро изигра две утакмици по 90 минути за 3 дена за Чиле, а претходно цело лето го ебаваше коленото и сега нели имаше и друга повреда, така да, заслужен одмор си добија и двајцата, дури би рекол и НЕОПХОДЕН, неможе у една недела по 4 утакмици да играат.
Единствено не ми е јасно зошто Пирло го исфорсира цела утакмица, кога уште од почеток се виде дека не е у форма, какви пасови грешеше, дури и смешно ми падна за него.[
Немој така за пирло оти наеднаш ќе го мразиш и ќе го дрвиш за него, аман мољим те немојАза вчера или завчера се вратил од репрезентативни обврски, нешто закаснил, еве и Ширеа пиша горе а и мене ми текна дека прочитав пред некој ден, а Артуро изигра две утакмици по 90 минути за 3 дена за Чиле, а претходно цело лето го ебаваше коленото и сега нели имаше и друга повреда, така да, заслужен одмор си добија и двајцата, дури би рекол и НЕОПХОДЕН, неможе у една недела по 4 утакмици да играат.
Единствено не ми е јасно зошто Пирло го исфорсира цела утакмица, кога уште од почеток се виде дека не е у форма, какви пасови грешеше, дури и смешно ми падна за него.[