Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коман, Переира, Ромуло, Мората, Евра. На неколку часа пред затварањето на пазарот тоа е се што имаме купено. За тие пари и повеќе од доволно е. Повеќе здравје другото лето.
Ова е добитната формацијаШто бе, Фалкао ќе ви игра како box-to-box midfielder?
Епа тоа е целиот муабет зошто да не им дадеме ?
Јас мислам дека ни требаше некој од Лавеци, Шакири или слично...
Коман, Переира, Ромуло, Мората, Евра. На неколку часа пред затварањето на пазарот тоа е се што имаме купено. За тие пари и повеќе од доволно е. Повеќе здравје другото лето.
Во однос на потклекнувањето ќе коментирам кога ќе заврши трансфер периодот. Гледам нешто Гуарин ја откачил Валенсија, се надевам не е некој предзнак. Засега добри сме.Значи како што пишав пред некое време, ова лето се одеше да се засили клупата, тоа што беше главен проблем минатите години, посебно во Европа... неадекватните замени. Вака сега со нова формација, и новиве играчи кои верувам се гладни за докажување ќе бидеме барем малце поконкурентни во ЛШ, а башка и играчиве од првиот тим ќе можат да здивнат малку.
Едно големо-огромно БРАВО за Марота што не клекна под притисокот од другите тимови (во случајов тимот во еднина попрецизен да бидам) за давање на најважните играчи, туку навистина професионално го реши целиот случај, и верувам дека внатре во клубот немало никакви тензии и проблеми со играчот, за разлика од тоа што го пренесуваа медиумите.
Се на се задоволен сум до трансфер периодов... сега останува на новите засилувања да покажат што знаат и умеат, па здравје Боже следното лето тој што заслужил ќе биде откупен
Во однос на потклекнувањето ќе коментирам кога ќе заврши трансфер периодот. Гледам нешто Гуарин ја откачил Валенсија, се надевам не е некој предзнак.
во италија трансфер пазарот заврушува за 2 минВо однос на потклекнувањето ќе коментирам кога ќе заврши трансфер периодот. Гледам нешто Гуарин ја откачил Валенсија, се надевам не е некој предзнак. Засега добри сме.
Во однос на напаѓачите не знам дали се презадоволни од Кингсли или не ама за ротација потребен е уште некој. Некако се си мислам Џердан ќе го носат вечерва.
Чекај бе, немаше да потпиши за Јунајтед? Сега дупка сме 35М[DOUBLEPOST=1409591392][/DOUBLEPOST]Бетер од Манчестеровците си... некои од нив се одкажаа за CAROT, ти уште тука се сереш во гаќи![]()
Не за другите, шо значи продавањето е сеуште во тек[DOUBLEPOST=1409591560][/DOUBLEPOST]во италија трансфер пазарот заврушува за 2 мин
Ме збуна ејво италија трансфер пазарот заврушува за 2 мин
И јас не сум баш сигурен, зимскиот да не беше до 7[DOUBLEPOST=1409592432][/DOUBLEPOST]Ама како и да е сигурно во другите земји беше подолг трансфер рокот и можеше да се продава.Толку од трансфер периодот во Италија заврши .. тоа што се купи се купи здраве повеке во зимскиот преоден рок и наредниот преоден рок[DOUBLEPOST=1409592127][/DOUBLEPOST]Изминитаиве години беше до 19 часот во италија или годинава го зголемија до 23 ?
до 23 е , не е завршен сеуште[DOUBLEPOST=1409594212][/DOUBLEPOST]И од SKY се чудат некако многу тишина имало кога сме ние на потегТолку од трансфер периодот во Италија заврши .. тоа што се купи се купи здраве повеке во зимскиот преоден рок и наредниот преоден рок[DOUBLEPOST=1409592127][/DOUBLEPOST]Изминитаиве години беше до 19 часот во италија или годинава го зголемија до 23 ?