HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.898
- Поени од реакции
- 1.212
дечко сватите дека во фудбалот има и порази и нерешени резулатати јас сум разочаран да но не плукам како вас по дел нери како некој погоре ..... ако мене ме прашуваш уште утре би ги продал амаури сисоко и јакинта а би донесол некој подобри играчи а да ве потсетам за сите овде шо го величевте на по почеток мота и моџи шо го праеше новиот турам а красо го правеше слаб играч очигледно на моџи му е нешо лошо во мозочено
Очигледно ти не ги согледуваш работите ко шо треба. ЈУВЕНТУС е 5 сезона без трофеј и без некој позначаен резултат што барем за мене е неприфатливо. 5 години е премногу време и досега мораше да има резултати. Вакви киксови ни се случуваат премногу често а не гледам друг кривец освен потезите на Дел Нери кој беа тотално аматерски. Сезонава промена во играта итекако има но бодовното салдо ни е слично како прошлата сезона и само поради глупостите на " Мистерот X". Да е тренер Капело на моменталнава екипа моментално би биле на исто рамниште со милан ако не и пред нив, но за жал во ЈУВЕ константно се донесуваат тренери без ниту еден трофеј во кариерата и сакаме резултати, мало морген.