Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ми се свиѓа!! Кога се друго освен победа на Јувентус се смета за изгубена утакмица :) Тоа е вистинската слика на Јуве!!
Иначе и според мене не е ништо Дел Нери крив. Повеќе Јакинта ме изнервира што промаши зицер. Али вакви работи се дешаваат. Forza Juve

Па од готово вересија си напраивте бре.Добро НЕРЕШЕНО.

Едина замерка на Дел Нери ми е што одма по црвениот почна да се брани,очекував да се надигруваме негде до 70-та,па после дефанзива да се зачува водството,што очекувавте вие,ова е Италија,се игра на резултат тука ако не ви се свиѓа глејте ги Барселона,очекував да се браниме али не од одма,се браневме 45 минути ,и Ква да беше место Јакинта ќе ги реализираше тие шанси али тоа е,и немојте после една утакмица дека Дел Нери не чини,прошлото коло го величевте сеа не чини.

--- надополнето ---

Па од готово вересија си напраивте бре.Добро НЕРЕШЕНО.

е добро де и што сеа,падна у депресија.

Неискористени 3 100% шанси = примаш гол . Едно нешто не ми е јасно ,каде се Дел Пиеро и Сисоко? ни на клупа не ги видов...И не ви е крив Дел Нери што немаме саглам напаѓач...па и среќа фалеше,добро се држевме со играч помалку,што сакате вие? Па Киево не го победи Интер 3-1? ...Јаунари еден Бензема илиу нешто слично и немаме мака....Главите Горе ФОРЦА ЈУВЕ

добро изигравте,но ви треба добар шпиц не го бива Јакинта тека мизерија е,лош потег на Делнери што го извади Красик кој добро се снајде во бункерот ваш и имаше многу јака контра.
нека ви е честито 5 место и се гледаме наредната година.

добро изигравте,но ви треба добар шпиц не го бива Јакинта тека мизерија е,лош потег на Делнери што го извади Красик кој добро се снајде во бункерот ваш и имаше многу јака контра.
нека ви е честито 5 место и се гледаме наредната година.
Пепе и Красич беа извадени заради премореност...

Неискористени 3 100% шанси = примаш гол . Едно нешто не ми е јасно ,каде се Дел Пиеро и Сисоко? ни на клупа не ги видов...И не ви е крив Дел Нери што немаме саглам напаѓач...па и среќа фалеше,добро се држевме со играч помалку,што сакате вие? Па Киево не го победи Интер 3-1? ...Јаунари еден Бензема илиу нешто слично и немаме мака....Главите Горе ФОРЦА ЈУВЕ

Повредени. -_-

Повредени се дел пиеро и сисоко.не пишувајте пред време глупости.

Гледам рејтинг на гол.ком иако никогаш не гледам само сега се пуштив да видам која глупост ке ја прочитам и ме изнасмеја коментарот за кваљарела: Типот едноставно незнае да дава нормални голови:vozbud::vozbud::vozbud:Секоја чест за голот нека му се множат годинава од срањево што ни се деси у последна минута заборавивме да го пофалиме човекот како што си заслужи (освен првите коментари кога даде гол).Требаше да остане во игра можеби ке направеше повеќе.

Па до вчера беа здрави бе..ццц малер... А Какви Глупости? не те сваќам....
не за тебе конкретно.глеам некој пишуе зашо дел пиеор не влегол зашо сисоко,а не е информиран дека се повредени.
На вчерашниот тренинг се повредени и двајцата.

Ако одиме по изреката - се се враќа, се се плаќа...излегува дека 2-та бода кои ги земавме со Лацио во 93 минута, сега ги изгубивме со Киево.
Ако не се гледа според тоа, ова е лош резултат, затоа што е испуштена шансата да се доближиме на само 3 бода до првото место. Можеби малце поради некои грешки кои беа направени, можеби поради притисокот под кој играа цело време, па не успеаа да издржат, а можеби и поради недостаток на среќа (2 стативи и плус зицер од Јакинта - нереализирани). Грешката е што можеби требаше да излезе Јакинта, а не Кваљарела.

Она што останува и после оваа утакмица, а и во текот на сезоната до сега, е дека мора да се биде поефикасен (да, јуве е најефикасна екипа во серија а), ама кога ќе се види какви шанси се пропуштаат, а после тоа се губат бодови ради тоа, нема да биде на одмет да се стане и далеку најефикасна екипа. Ако Јакинта не почне да погодува, ќе мора да се бара негова замена под итно, затоа што само со еден напаѓач не ќе може!

Ова што ни се случи не е првпат и затоа не ме чуди, после промашувањето на Красич не гледав зш знаев дека во продолжението ќе примат гол. Под голем знак прашалник е пласманот во ЛШ за наредна сезона, а башка оставивме ЕЛ заради скудетото, дали да се смее човек или да плаче. За денешниов резултат кривицата е на Дел Нери, неможе човекот да биде нешто повеќе кога и самиот се вбројува во класата со Ранко и уште безброј третокласни тренери.Се додека човеков е на клупа титули тешко :toe:. Единствена разлика од прошлата сезона е само Красич, инаку во поглед на освоените бодови и самиот Ферара кажа дека имал толку, значи многу сјаен напредок имаме кога бодовите ни се на рамниште од прошлата сезона. жално

Све беше срање денеска. Од теренот и судијата па се до Дел Нери кој одлучи да стартува со таква рахитична средина, Красич и Јакинта кои се искењаа пред празен гол, дефанзивната “тактика“ на крај... Само се надевам денешната лекција се научи. И како јаготка на шлагот, овие Наполи по којзнае кој пат се ваѓаат у 90 минута. Одлично!
Дел Нери немаше голем а и друг избор за средината од таа што ја извади на терен.Мело суспендиран, Маркизио повреден, Сисоко повреден, дури и Аквилани до вчера не беше сигурно дали ќе настапи на натпреварот.Тие се опциите,Дел Нери воопшто немаше избор кога се работи за средината.

Уште еден натпревар на кој е очигледно колку на Јуве му недостига класа напаѓач.Јакинта повторно не е продуктивен.Троши премногу топки,а не создава никакви шанси.

Дел Нери немаше голем а и друг избор за средината од таа што ја извади на терен.Мело суспендиран, Маркизио повреден, Сисоко повреден, дури и Аквилани до вчера не беше сигурно дали ќе настапи на натпреварот.Тие се опциите,Дел Нери воопшто немаше избор кога се работи за средината.

Уште еден натпревар на кој е очигледно колку на Јуве му недостига класа напаѓач.Јакинта повторно не е продуктивен.Троши премногу топки,а не создава никакви шанси.
Moжеше Брацо да го игра, гарантирам дека подобро ќе изиграше од Примавера дечкото. Но што е тука е, бидна веќе.

За Јакинта се сложувам. Мада не е само тој, сите напаѓачи освен Квак не се на ниво, мора да се земе асален голгетер зимава.

Не ми е муабетот да плачеме туку дека ова му доаѓа како победа на Милан после вчерашниот нивни пораз. Во ситуација кога можевме да им дојдеме на -3 ние сме на -5. Исто беше и лани додека бевме блиску со Интер, кога разликата се движеше од 5-10 бода. Тие ќе одиграа нерешено, ние ќе изгубевме и слични срања. Така не се стига разликата на конкурентот. Никако не смееме да бидеме задоволни од ова денес. Барем јас не сум:toe:
epa vakov rezultat samo amaterski ekipi moze da mu se sluce da ne mozat da se odbranat 10 minuti .
abe ne e strasen milan ke pocne da paga rabotata e sto treba napagac za sigurno 1 mesto .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom