Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Хавиер Јакобели, еден од најстарите и најреспектираните новинари, кој во својата кариера бил и уредник на Газета и Кориере, уредник на спорт во Раиспорт, изјави дека желбата на Итурбе била Јувентус, и тоа ги ставало другите клубови во подредена улога.

„Дали ќе останам во Јуве? - не знам. Сега приоритет ми е Светското Првенство. По ова натпреварување ќе ги разгледам опциите за мојата иднина“ - Артуро Видал.
Манчестер Јунајтед се споменува како идна опција на Чилеанецот, останува да видиме што ќе се случи.

Дали ова е вистина? ако е, тогаш Серие А се збогува со уште еден квалитетен играч. И полека но сиг тоне и тоне

„Дали ќе останам во Јуве? - не знам. Сега приоритет ми е Светското Првенство. По ова натпреварување ќе ги разгледам опциите за мојата иднина“ - Артуро Видал.
Манчестер Јунајтед се споменува како идна опција на Чилеанецот, останува да видиме што ќе се случи.

Дали ова е вистина? ако е, тогаш Серие А се збогува со уште еден квалитетен играч. И полека но сиг тоне и тоне

Абе дај кај ги вадите овие информации жити Бога... Приоритет му е Светското Првенство... а тие се збогуваа од пред недела дена со тој турнир.
Конте сигурно не би останал во Јувентус, ако овие му ги продаваат најважните играчи во тимот.Напротив тој ја уценуваше управата да му донесат асални засилувања ако сакаат да остане и понатаму тренер на тимот. Глупости на кило

Амбициите на Ањели е и успех во Европа,тоа нема да го направиш ако ги шиткаш најдобрите играчи,јес да моментално многу вредат Видал и Погба ама ја не гледам достојна замена за нив,не за џабе Јуве дава 25+ мил. за Итурбе,значи решени се да се засилат за ЛШ а не да си ги продаваат најдобрите играчи.

ѕаѕа останува во Сасуоло ја одкупи ивтората половина од неговиот договор на 3 години

Јас читам, Евра во Јуве...

Ме плаши работава со Видал... ако се толку глупави нека го продадат и него и Погба и се што вреди во тимов и да станеме Порто..биле у дугови мај ес..

Ме плаши работава со Видал... ако се толку глупави нека го продадат и него и Погба и се што вреди во тимов и да станеме Порто..биле у дугови мај ес..
Продавање на еден од нив и носење на соодветнИ заменИ, се прифаќа. Јувентус е Јувентус, продолжува без било кој поединец, финтата е паметно да се реинвестираат парите. Едноставно невозможно е да ги држиш сите играчи и нормално е движење на пазарот. Ако ме прашаше пред светското ќе речев дека Погба е печен за продажба. Едноставно мислам дека има луда цена и потенцијал кој се сомневам дека ќе го исполни. Видал од друга страна, барем пред медиумите, имаше мал конфликт околу играњето на светското. Ако навистина Јувентус му сугерирал да паузира а овај форсираше да игра, тогаш повеќе од јасно е дека поради дисциплина ќе искешираат. Сепак ова под импресија на медиумите и не им го знам муабетот меѓу нив. Колку шо знам и Видал одлагаше операција додека не се обезбеди титулата математички и потоа експрес под нож за да стигни на светско.
Да сумирам Јуветнус е пред сите, се надевам само дека нема глупаво да ги реинвестираат парите од кој и да е.

Ехе, кога бевме седмо место, барем не се нервиравме за трансфери, никој ги неќеше нашите играчи (дури ни ние :icon_lol: ).... а вака сега како шампиони секоја ден само шпекулации читаш (n)

Марота рече Видал не е на продажба НО доколку тој сака да си оди тогаш никој нема да го спречи

Јас читам, Евра во Јуве...

Евра го продолжи договорот со Јунајтед и ќе остани во Јунајтед, на барање на Ван Гал. Не ја гледам поентата, ако си замини. Мислам дека ќе остани оваа сезона, барем додека се докажи Лук Шо.

Евра го продолжи договорот со Јунајтед и ќе остани во Јунајтед, на барање на Ван Гал. Не ја гледам поентата, ако си замини. Мислам дека ќе остани оваа сезона, барем додека се докажи Лук Шо.
Наводно според сите медиуми Италијански Манчестер ја прифати понудата на Јуве 1,5-3 мил евра.

Vidal would cost €56m plus Nani, Manchester United told

Наводно според сите медиуми Италијански Манчестер ја прифати понудата на Јуве 1,5-3 мил евра.

Vidal would cost €56m plus Nani, Manchester United told

Mожи, не велам не. Не ги пратам многу Италијанските медиум, али ипак, мое мислење е ако купува Јуве, да купи некој перспективен млад лев бек, али и за овие пари Евра може да биде добар извор. Краткорочен, али добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom