Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
arturovidal.jpg

Juventus bi mogao sljedeću utakmicu na svom terenu protiv Fiorentine odigrati pred praznim tribinama zbog uvredljivog transparenta Torinu.

1972314_750134865011442_98844631_n.jpg

Баш сега кога имаме еден куп тешки натпревари, тие тогаш наоѓаат да ваѓат вакви пароли:facepalm:

Баш сега кога имаме еден куп тешки натпревари, тие тогаш наоѓаат да ваѓат вакви пароли:facepalm:
Koлку и да се ривали Јуве и Торино, ова не е за оправдување. Не дека Торино немаат стопати скандирано за Хејсел, но реално, се сваќам, ама навивање и ситење на починати лица е за најстрога осуда..

http://off.net.mk/offside/fudbal/kontroverznoto-sudenje-vo-korist-na-starata-dama

Во статијава пишува како Јувентус не само што имал помош од судиите на натпреварите кога играл против дирекните ривали за титулата, туку и дека имал помош и на други утакмици на кои не играл Јувентус а биле значајни за него. На пример пишува дека на некоја поранешна утакмица помеѓу Фиорентина, тогаш директен противник на Јуве за титула во последното коло, и Каљари, одкако претходно Јуве ја завршил работата и победил против некој тим, сега нисколигаш, на утакмицава Каљари-Фиорентина, Виолетовите постигнале чист гол кој не бил признат само за да тие не освојат титула туку истата да ја освои Јуве.

На овие ,,информации" само едно можам да искоментирам. Мило ми е што навивам за толку моќен тим кој што може, поkрај резултaтите на утакмиците на кои тој игра, да ги мести и резултите на кои играат неговите противници за титула. :)

За џабе не ја имаме фразата ( алудирам на хејтерчињата )

We are a club that has only enemies, no friends. As the saying goes… amici di nessuno!

getmedia.php

Падна тука Љоренте?
Не падна, ама сега гледав видео од Скај каде се извинуваат зошто не ја прикажале оваа ситуација одма после натпреварот и затоа ја покажаа сега и ја окрактеризираа како пенал. Го завлече ептен овој, ама Љоки не се дава на земја толку лесно :D.

Покрај тоа не знам што се замарате, било не било пенал, што, како, каде не е важно. Натпреварот заврши.

Juventus bi mogao sljedeću utakmicu na svom terenu protiv Fiorentine odigrati pred praznim tribinama zbog uvredljivog transparenta Torinu.

Само со парична казна минуваме, 25 к еурици.

Падна тука Љоренте?

Падна , и одма се сврте кон судијата, овој фаул у напад од него досуди :facepalm:
EDIT:Гледам и Мондо искоментирал, па сега пак ја пртегледав ситуацијата, не падна Љоки , но факт е дека имаше опструкција врз него при скокот

DeviAngel напиша:
Davids denies Milan rumours

Edgar Davids has once again denied claims that he will join Clarence Seedorf’s coaching staff at Milan.

The former Rossoneri and Juventus midfielder has been linked with a position in the background at San Siro.

But the former Netherlands international has insisted that is not the case, but has backed his countryman to succeed.

“No, I have not heard anything about that,” he told TuttoJuve. “But it isn’t true that I will work with him and be part of his staff.

“Clarence is a Coach who can boast a wealth of experience as a player.

“I think he has all the right qualities and knows how to get the best out of his players.

“I think he’s going to become a great manager.”

Асамоа имал мускулен проблем и нема да патува во Турција. Се очекува да се врати на теренот против Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom