commandante
diablo blue
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 72
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koлку и да се ривали Јуве и Торино, ова не е за оправдување. Не дека Торино немаат стопати скандирано за Хејсел, но реално, се сваќам, ама навивање и ситење на починати лица е за најстрога осуда..Баш сега кога имаме еден куп тешки натпревари, тие тогаш наоѓаат да ваѓат вакви пароли![]()
Падна тука Љоренте?
Не падна, ама сега гледав видео од Скај каде се извинуваат зошто не ја прикажале оваа ситуација одма после натпреварот и затоа ја покажаа сега и ја окрактеризираа како пенал. Го завлече ептен овој, ама Љоки не се дава на земја толку лесноПадна тука Љоренте?
Juventus bi mogao sljedeću utakmicu na svom terenu protiv Fiorentine odigrati pred praznim tribinama zbog uvredljivog transparenta Torinu.
Баш сега кога имаме еден куп тешки натпревари, тие тогаш наоѓаат да ваѓат вакви пароли![]()
Падна тука Љоренте?
DeviAngel напиша:Davids denies Milan rumours
Edgar Davids has once again denied claims that he will join Clarence Seedorf’s coaching staff at Milan.
The former Rossoneri and Juventus midfielder has been linked with a position in the background at San Siro.
But the former Netherlands international has insisted that is not the case, but has backed his countryman to succeed.
“No, I have not heard anything about that,” he told TuttoJuve. “But it isn’t true that I will work with him and be part of his staff.
“Clarence is a Coach who can boast a wealth of experience as a player.
“I think he has all the right qualities and knows how to get the best out of his players.
“I think he’s going to become a great manager.”
Асамоа имал мускулен проблем и нема да патува во Турција. Се очекува да се врати на теренот против Милан.