Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе видиме во кој правец ќе се движи неговата кариера. Дали навивачите ќе го прифатат после дилот со Интер, итн. Според зборовите на Марота ќе биде реинсталиран во составот, ама не сум баш уверен дека толку лесно ќе оди тоа.

Мене искрено тоа не ми е проблем. Сепак се работи за професионалност, Вучинич никогаш не правел проблем во Јуве, сега едноставно немаше место за него, па си ја побара среќата во Интер.
Никогаш не кажал дека е заколнат бјанконеро(како што го форсира тоа Бонучи на пр.), така да нема што фановите да му замерат за тоа што сакал да си ја оживее кариерата колку толку.
Претпоставувам ги одбра Интер пред Арсенал и Валенсија(по најново), зошто сака да остане во Италија.

Ако веќе дојде до ситуација за исвиркување или слично, јас пре би го исвиркувал што си го прчи курот три сезони, а не за трансферот во Интер.

Дај заебете трансферите, џабе ќе ги дискутираме овде. Вистинското е она во недела вечер.

Да не се лажеме уште на почеток. Се освен победа ќе биде рамно на катастрофа. Можеби е ова малку и смешно но два натпревари сме без победа, каде што бевме исфрлени од купот и загубивме два бода од разликата во битката за титулата. Мислам дека нема потреба да се напоменува колку е подобро да се спречи лоша серија отколку да се лечи. Плус тоа од натпреварот против Рома во лигата во секој натпревар примаме барем по 1 гол. Тоа се 4 натпревари по ред со 5 примени голови. Ич не ми се допаѓа тоа. Затоа почетната точка за натпреварот со Интер мора да биде 0 примени голови. За да се постигне тоа се разбира најважни се веќе 100 пати кажаните работи како концентрација, цвстина, правилно позиционирање и пред се маркирање при прекини кои не беа најлоши во овој период. Бројот на загубени топки во опасната зона мора да биде сведен на нула, оти бевме сведоци колку голови изнапримиве оваа сезона од изгубените топки.

Понатаму на теренот се разбира очекувам крајна борбеност и пожртвуваност од сите играчи, контрола на топката и задржување до поставената игра. Уфрлања од средишните играчи мора да има, а се разбира Тевез и Љоренте треба да бидат на висината на задачата и да ги искористат шансите кои ќе им се пружат. Зицери, еден на еден со голманот, пенали и слични работи не смее да се помисли да се промашат. Едноставно кажано зошто да си ја комплицираме кога може да биде едноставно.

Искрено очекувам победа и тоа сигурна. Но, веднаш со напомена дека таа нема да падне од небото, туку мора да ја заработиме на теренот со сите пропратни работи.

Тоа е.

Види го Мондо, сите зборуваме за трансвери во темава, тој најде задербито да прави муабет...:icon_lol:

Види го Мондо, сите зборуваме за трансвери во темава, тој најде задербито да прави муабет...:icon_lol:

kako ami :))
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 19:08 ---
18:55 - Osvaldo E 'gotovo JUVENTUS! - Osvaldo - prenosi Sky Sports - gotovo je igrač Juve. Southampton će prihvatiti ponudu besplatnog kredita s pravom otkupa da je Juventus jutros formalizirana. U roku od pola sata će biti službeno prihvaćen od strane engleskog kluba. To je slobodan kredit, ali postoje neki bonusi igrača prisutnosti, na ciljeve, ciljeve tima koji još uvijek može napraviti naknadu za Southampton već za ovu sezonu. Pravo otkupa postavljena na dvadesetak milijuna eura
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 19:11 ---
18:55 - Osvaldo E 'gotovo JUVENTUS! - Osvaldo - prenosi Sky Sports - gotovo je igrač Juve. Southampton će prihvatiti ponudu besplatnog kredita s pravom otkupa da je Juventus jutros formalizirana. U roku od pola sata će biti službeno prihvaćen od strane engleskog kluba. To je slobodan kredit, ali postoje neki bonusi igrača prisutnosti, na ciljeve, ciljeve tima koji još uvijek može napraviti naknadu za Southampton već za ovu sezonu. Pravo otkupa postavljena na dvadesetak milijuna eura

дали тоа значи дека портите се отворени за макризио да си од

Значи Вучко останува и го зимаме Џони ,inter fans - "Боље Освалдо него Вучиниќ" .....

Велком Џони и само да играш во ЛЕ
article-2396981-1B5DE0EC000005DC-469_306x460.jpg

дали тоа значи дека портите се отворени за макризио да си од

Еве уште денес си ги пакувал куферите.

Дали тоа дека Марота го договорил за 0 $ за позајмица и само платата ќе му ја плаќаме ? :D
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 19:39 ---
Aко има право за настап во недела тоа значи .....

Марота ако го договорил за 0.000000000 денари тогаш... Капа доле мајсторе, секоја чест :cuc:
Сега со топките на Пирло, со соработувањата на терен со Погба, Видал, Маркизио, Тевез, Љоренте, Азамоа, Лихтшајнер... осеќам дека ќе гази на терен.

Like a Boss :cool:
Giuseppe%2BMarotta%2BJuventus%2BFC%2Bv%2BAygreville%2BT7hekRJw1Nhl.jpg

Типот мислам дека постигна гол за победа на Фиорентина против Јувентус, за резултат 4-2, ми се чини 2009 година. Ако може некој видео да најде :)

kako ami :))
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 19:08 ---
Браво за Марота ако го земе на безплатна позајмица,само не ми се верува дека изиграа волку глупо Саутемптон и го пуштија на позајмица без договор за откуп на играчот на крај на сезона,башка за Освалдо платија некој 15 милиона летото.А и забегале со ценава за откуп.Па за Тевез и Љоренте кои играат прва постава не се дадоа волку пари.Вучинич кој беше во врвот на кариерата дојде од Рома за некој 18 милиони.Така да мислам дека никој нормален(поготово не Марота) нема да даде 20 милиони за играч кој е донесен како замена и кој 90 посто од натпреварите ќе ги почнува од клупа.Така да осеќам дека ќе го искористи Конте колку што ќе му треба овие 6 месеци,а не лето фино лепо ќе им го вратат назад

И официјално, Освалдо утре на медицински прегледи и потпишува договор до Јуни. Позајмица со опција за откуп (20м, мада Марота ќе ја смали до тогаш. :D)

1660609_10151911982081581_691655607_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom