Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се зачудив кога го видов на тренинзи. Искрено на тим купот единствено тој ме импресионираше со еден продор.
Инаку за ситуацијата. Обично тие шо се сигурни за селење не ни идеја на турнеиве. Се само првиот тим , ротаците и дел од младинциде се шетаа.
Еден од Ква/Матри ќе си оди, а со солидна понуда можеби и Вучинич, па сите се викнати за САД.

Продажба на играчите најверојатно ќе се прави после турнејата во САД, кога Конте ќе склопи за секого мислење и кој заслужува ќе остани.

Moта според мене не ни треба да се зема за во САД. Докажан флоп е.

Според Ди Марцио, понудата на Зенит за Соренсен била прифатена од Јуве, но одбиена од Болоња.

Глејте каква чашка си имам :D:D

qutupu6y.jpg

Еееее не се важи, сликички си имаш лепено. :p

До толку бе нема некој шпекулации барем,шо почнавте кокаиној и шољи да споделвате? :icon_mrgr:

Според Танкреди Палмери, дописник за СНН од Италија и соработник на Газета, Јувентус и Манчестер Сити постигнале договор за левиот бек на граѓаните Александар Коларов, но за да се реализира преминот во Јувентус прво треба сините да најдат замена за него.
Договорот содржи едногодишна позајмица со право на откуп од 8 милиони евра.

И јас ова го прочитав по италијанскиве страни... значи кај и да е Коларов ќе биде наш, Сити со буџетот што го поседува нема долго да чека да купи нов играч на таа позиција...

:cuc:
C_3_Media_1486232_immagine_obig.jpg

Подобар од него после Моџи неможевме да најдеме јас мислам! Ѕвер е типот секоја чест за трансферите со малце пари направи супер тим!:vozbud:

И јас ова го прочитав по италијанскиве страни... значи кај и да е Коларов ќе биде наш, Сити со буџетот што го поседува нема долго да чека да купи нов играч на таа позиција...

:cuc:
Коларов е подобра опција од Зунига.

Пелегрини сака да го задржи Коларов - Џанлука Ди Марцио.

Јас едвај чекам да почне првенството, многу е поинтересно :D

Ама прво имаме супер куп, кој мора да го освоиме :P

хахах и јас се сеќавам на тој случај кае сеа Сладоледџија да видиме што ке речит во слусачот со фалкао ...пошо гледам мн му е меѓу омилените играчи..

Што има врска лажењето на Фалкао со неговиот талент и гол инстинкт? Не дека го сакам бидејќи лажел, туку го сакам ради тоа што е играчиште и пол. И 45 години да има пак е милион пати подобар од сите напаѓачи што ги имаме..

Иначе бев на одмор се вратив пред саат време па да ве поздравам сите тука :LOL:

Пелегрини сака да го задржи Коларов - Џанлука Ди Марцио.

Кога ќе реши Марота да земе играч на позајмица, не Пелегрини, не Ди Марцио... никој не може тука да помогне :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom