Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сам побара но зошто, беше резерва на еден Амаури и Јакинта а е многу подобар од нив, сега гледам колку фали во тимот, Амаури кога ќе даде 20+ голови во сезона јас главата ќе ја сечам, а со Трезе имаме минимум 10 по сезона ако не и многу повеќе. Кога се вративме во А самите Трезе и Але не вадеа цела сезона ако не се лажам заедно имаа 40 + голови.
Кога бил Трезеге резерва бе?? Лансаката сезона?Ок, но Трезе имаше некоја повреда,сети се,па неможеше да фати ритам,инаку секогаш бил прв избор кога бил здрав,и подготвен 100% ...така да доста трескаш неаргументирано....

Сам побара но зошто, беше резерва на еден Амаури и Јакинта а е многу подобар од нив, сега гледам колку фали во тимот, Амаури кога ќе даде 20+ голови во сезона јас главата ќе ја сечам, а со Трезе имаме минимум 10 по сезона ако не и многу повеќе. Кога се вративме во А самите Трезе и Але не вадеа цела сезона ако не се лажам заедно имаа 40 + голови.

И мене ми е криво за Трезеге,тоа е единствена грешка на управата но тоа е,до јануари може да земеме некој напаѓач пошто Амаури и Јакинта не се за прв тим,ја и Адебајор би го пречекал со задоволство,може да го земеме на позајмица,сеа за сеа средината го надополнува недостатокот од класа напаѓач ама мора да признаеш дека вчера немавме среќа.

Кога бил Трезеге резерва бе?? Лансаката сезона?Ок, но Трезе имаше некоја повреда,сети се,па неможеше да фати ритам,инаку секогаш бил прв избор кога бил здрав,и подготвен 100% ...така да доста трескаш неаргументирано....

Зборот ми е дека поради Амаури го дадовме Трезе, сите сметаа дека Амаури ќе ја врати формата но гледаме што се случува, прошлата сезона и кога се врати Трез не доби многу шанса. Тука завршувам со дискусијава ова оди до недоглед, секој си има свое мислење и свој став :wink:

--- надополнето ---

И мене ми е криво за Трезеге,тоа е единствена грешка на управата но тоа е,до јануари може да земеме некој напаѓач пошто Амаури и Јакинта не се за прв тим,ја и Адебајор би го пречекал со задоволство,може да го земеме на позајмица,сеа за сеа средината го надополнува недостатокот од класа напаѓач ама мора да признаеш дека вчера немавме среќа.

Точно е за синоќа дека немавме среќа, но многу повеќе се нервирам зошто мораше да игра Мота а не Соренсен. Сите видовме дека Соренсен за напад е слаб но во одбрана е карпа, утакмицава синоќа не успеавме да ја победиме само зарди Дел Нери, кој можеше да го игра Соренсен и мирна му глава. Вака Варгас си се шеташе по нашата десна страна, ако примети сите напади им беа по таа страна, единствените напади што воопшто и ги имаа, и како капак на се кретенов си дава автогол, човек да пукне од нервоза :nerv:

Зборот ми е дека поради Амаури го дадовме Трезе, сите сметаа дека Амаури ќе ја врати формата но гледаме што се случува, прошлата сезона и кога се врати Трез не доби многу шанса. Тука завршувам со дискусијава ова оди до недоглед, секој си има свое мислење и свој став :wink:

--- надополнето ---

Точно е за синоќа дека немавме среќа, но многу повеќе се нервирам зошто мораше да игра Мота а не Соренсен. Сите видовме дека Соренсен за напад е слаб но во одбрана е карпа, утакмицава синоќа не успеавме да ја победиме само зарди Дел Нери, кој можеше да го игра Соренсен и мирна му глава. Вака Варгас си се шеташе по нашата десна страна, ако примети сите напади им беа по таа страна, единствените напади што воопшто и ги имаа, и како капак на се кретенов си дава автогол, човек да пукне од нервоза :nerv:

Се знаеше дека Варгас ќе ни биде најголема опасност и мораше да игра Соренсен,ќе играше само во дефанзива и ќе го чуваше Варгас подобро,како со Вучинич кога не му даде на мрдне,како со Кришито кога не му помина топка,е сеа Дел Нери мора да си ј увиди грешката и веќе да сфати дека Мота не е за у прв тим и доста му беа давани шанси,Дел Нери се надеваше дека Мота ќе изигра добро кога последните две утакмици не ги играше но он не се подобрува затоа мора да седне на клупа,еден Гросо кој го пцуевме вчера изигра многу подобро од Мота,Гросо кој што не тренираше подолго време и којшто има 30+ години ,изглеа толку му се можностите на Мота,многу сме го прецениле.

--- надополнето ---

Адебајор е Амаури втор дел

немој не ме радуј.

juve дај статистика од ефикасноста на играчот според минутажата и како би се вклопил тоа сукало во овој тим

Не беше лоша играта, само имавме лош резултат.
Туку, за следната утакмица не верувам дека Пепе ке игра како десен бек, туку ке игра КРИЛО, бидејки Маркизо нема право на настап поради картони, а десен бек ке игра Соренсен, веќе ако менува Дел Нери.

А читам што биднало со Адебајор го земавме ? или, само се шпекулира.

juve дај статистика од ефикасноста на играчот според минутажата и како би се вклопил тоа сукало во овој тим

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/16684/emmanuel-adebayor?cc=5739
7 утакмици има стартувано од кој што на три е изваден во периодот од 65-75 минута,вкупно има дадено 5 гола,ај дај ми сеа ти статистика за Амаури,два гола против ШАМРОК,друго???

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/16684/emmanuel-adebayor?cc=5739
7 утакмици има стартувано од кој што на три е изваден во периодот од 65-75 минута,вкупно има дадено 5 гола,ај дај ми сеа ти статистика за Амаури,два гола против ШАМРОК,друго???
кој ти вели за Амаури-тој е свршен чин се надевам дека уште зимава ќе го отстапат негде......да се донеси Адебајор ништо нема да смени,не сакам да се увериме во тоа,подобро Бензема или некоја друга опција да се изведи

Кога сме кај Трезеге, стрелец е на вториот гол за Херкулес. Не можам да го прежалам Трезегол.

Наместо да се задржи легендата Трезегол, го задржавме дрвото кој нема дадено гол една година :tapp:

Рома губи 2-0, нека остане вака па да си останиме на 3 место.
3-0...Инаку кога Јуве ке изигра нерешено сите кикснуваат, да тепавме додека другите кикснуваат досега ќе бевме 1ви со 1-2 бота разлика ама тоа е дрва имаме премногу во тимот :tapp:

ова е сосема нов проект-така да не можеме да очекуваме резултати преку ноќ.....чичко Марота обезбеди и зеде на проба доста нови играчи,но не успеа САМО со позициите на лев бек и центарфор-ако лев бек можеш да воигруваш и некој играч со строги дефанзивни карактеристики-со позицијата Разбивач(центарфор) не можеш да комбинираш,мора дете што е спремно да атакува на хеттрик на секој натправар(претерано од мене,ама само амбициозни типчиња можат да конкурираат на такви места во голем клуб....и покрај цела желба и залагање на Јакинта-не може да ја оправда таа улога,но како замена би бил перфектен)

И Ночерино се запиша во листа на стрелци за Палермо,Амаури се повредува редовно.И Макароне е измислен за Амаури како не заебаа за дрвово,Балзарети добар беше зашто го дадоа ќе се најдеше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom