Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овие Наполи ме нервирет многу, тешко ќе биде таму. -_-
Секогаш ни биле проблем, ногу брзи играчи имат. Се надевам дека со нашата моментална средина нема да ни прават проблеми али сепак ќе видиме :smir:

Ќути среќа Јуве не зависат од Красич :tv:
Среќа што Красич ги даде петте гола против Милан и Чезена. Да не беше тој тешко дека ќе освоевме 6 бода од тие два меча.

Честитки за победата денес и за одличната игра на Красич.Киево како и очекувано немаше поголеми тешкотии против Шинтер :tv:
П.С Не очекувајте никаква казна за Ето, тој не е јувенташ за да се казни :pos:

Teпавме што тепавме, следна е Фиорентина. Лилавите се без еден куп првотимци, што мора да се искористи.

Kroldrup - Суспендиран
Frey - До Април е надвор од терените
Montolivo - До Јануари надвор од терените
Jovetic - До Март/Април надвор од терените
Zanetti - Можно е да биде спремен за мечот, меѓутоа мали се шансите
Felipe - Исто како Занети
Mutu - Можно е да се врати за 15-то коло
Natali - Исто како Муту
Gamberini - Би требало да биде спремен за со Јуве, меѓутоа не е сигурен.

Ние би требало да го имаме истиот состав на играчи од оваа недела + Пепе кој се враќа од суспензијата од еден меч. Григера, Амаури, Буфон, Де Чеље, Мартинез, Ринаудо и Легро се аут поради повреди.

Одличен натпревар.Красич се враќа по подолга пауза и воопшто не се забележува тоа дека паузирал скоро 1 месец од фудбалските терени.Средниот ред денеска функционираше перфектно.

Соренсен дефинитивно заслужува повеќе шанса во првиот состав на Јуве,и е дефинитивно далеку покорисен за тимот од Мота.Гросо изигра добро, посебно во првото полувреме.

Јакинта имаше многу шанси но не искористи ниту една од нив. Јуве мора да купи еден напаѓач во Јануари,напаѓач кој може со еден потег да реши натпревар.

Ми се допаѓа тоа што следните 3 меча ги играме во вечерниот термин а со тоа и ќе си го гледаме на ТВ Јуве нема да се мачиме со стримови. Значи Фиорентина, Катанија и Лазио ако не се лажам :)

--- надополнето ---

Честитки за победата денес и за одличната игра на Красич.Киево како и очекувано немаше поголеми тешкотии против Шинтер :tv:
П.С Не очекувајте никаква казна за Ето, тој не е јувенташ за да се казни :pos:
Изнасмејах се :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Одличен натпревар.Красич се враќа по подолга пауза и воопшто не се забележува тоа дека паузирал скоро 1 месец од фудбалските терени.Средниот ред денеска функционираше перфектно.

Соренсен дефинитивно заслужува повеќе шанса во првиот состав на Јуве,и е дефинитивно далеку покорисен за тимот од Мота.Гросо изигра добро, посебно во првото полувреме.

Јакинта имаше многу шанси но не искористи ниту една од нив. Јуве мора да купи еден напаѓач во Јануари,напаѓач кој може со еден потег да реши натпревар.

Потполно се сложувам со тебе брат Соренсен ке постани голем играч ако продолжи со ваква игра мора да се одкупи неговиот договор мислам дека е на позајмица Јакинта мислам мора заедно со Амаури други тимој и јуве да купи 1 2 напагачи мора за играта денес прво полувреме сум задоволен второ некако им допуштивме игра али високо беше водсвото така да нема гајле

Потполно се сложувам со тебе брат Соренсен ке постани голем играч ако продолжи со ваква игра мора да се одкупи неговиот договор мислам дека е на позајмица Јакинта мислам мора заедно со Амаури други тимој и јуве да купи 1 2 напагачи мора за играта денес прво полувреме сум задоволен второ некако им допуштивме игра али високо беше водсвото така да нема гајле
Јакинта може да остане,но никако како прва опција во нападот.Мора да се ангажира класа напаѓач.

Прво честитки на сите за победата, малку ми е криво шо не го пиша Маркизио првиот гол ради онај глупиот Едуардо (по мене златна канта за сезонава).
Неможам да коментирам за мечот оти не го гледав :(
Амаа битно ги тепавме + убо сме го бранеле водството. Juve style

Некои зборавте за Соренсен. Тој влезе за да се затвори тимот и во одбрана да бидиме поцврсти. Не е за позиција бек во нормални услови и затоа мислам дека Мота ќе продолжи да игра како бек освен кај шо ќе се браниме. Соренсен колку шо го памтам е слаб за продори.

Teпавме што тепавме, следна е Фиорентина. Лилавите се без еден куп првотимци, што мора да се искористи.

Kroldrup - Суспендиран
Frey - До Април е надвор од терените
Montolivo - До Јануари надвор од терените
Jovetic - До Март/Април надвор од терените
Zanetti - Можно е да биде спремен за мечот, меѓутоа мали се шансите
Felipe - Исто како Занети
Mutu - Можно е да се врати за 15-то коло
Natali - Исто како Муту
Gamberini - Би требало да биде спремен за со Јуве, меѓутоа не е сигурен.

Ние би требало да го имаме истиот состав на играчи од оваа недела + Пепе кој се враќа од суспензијата од еден меч. Григера, Амаури, Буфон, Де Чеље, Мартинез, Ринаудо и Легро се аут поради повреди.

Со кој сака нека е Фиорентина ќе ја тепаме, како играат сезонава не смејме да си дозволиме кикс.
После масакрирањето на Милан ништо не мизначат вакви отсуства, никој тим не се потценва.

Јакинта може да остане,но никако како прва опција во нападот.Мора да се ангажира класа напаѓач.

Може и така кико мора да се купи некој класа напаѓач и млад некој 24 25 години

Соренсен е многу подобар во дефанзивните задачи но да бидеме реални не се снаоѓа баш во офанзивните задачи бидејќи со Рома и на денешниот меч играше десен бек а неговата позиција е централен бек (како Киелини и Бонучи) .. Значи дефинитивно гоолема придобивка имаме во дефанзивата со него, но како бек мора да поседува и техника ... Но, без разлика солиден беше Соренсен и како централен бек (против Чезена) и како десен бек (Рома и Џенова) ....

^^ Незнам за вас ама јас сум за позајмица на Бензема. И онака не добива шанса кај Мурињо а имам некое претчувство дека ќе гази во Италија. После ако го бива може да го откупиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom