Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
СуперЗ ... 3-1 крај, само што не требаше да чекаа до 80+ за гол да постигна али добро е ...

Момци честито нека ни е победата,се разбира заслужена и покрај повредите што ги имаме и крпениот состав.Но само едно имам замерка дека кога примивме гол тогаш се разигравме.Мора уште од стартот да се фати озбилно работата за потоа да немаме проблеми.Форца Јувентус.:vozbud:

:olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

Гросо краде топка, Брацо асистира, а Јакинта дава гол, пртиоа не е во офсајд. Што се случува луѓе? :pos:

Шала на страна, честито победа, сосема заслужена. Аквилани МОМ, добра партија и на Алекс, Квак, Бонучи, Гросо и Маркисио. Браво и за другите, со оглед на повредите, презадоволен сум и од играта и од резултатот на тимот.

денес целиот тим изигра на високо ниво напад,одбрана,средина сите беа на ниво на задачата

ме радува што Аквилани,Кваљарела,Ил капитано се во јака форма,а исто така гледам напредок кај Гросо.
Младиот централен дефанзивец секоја чест на 17 или 18 колку ли има изигра смирено и стабилно.
измена

Маркизо заборавив на напоменам изигра доста борбено, пожртвувано,асистираше при вториот погодок.Филипе Мело изигра кратко но тоа што видов беше солидно,а грешката со ја направи во 16 м тоа не смее да се деси срека ја расчисти на време(мислам Гросо)

Ај нека ни е честито победата и од мене и од ДЕМОНСФАЛЛ.

Ова трибиниве имале позитивно влијание за Салихамиџич, си направи човекот асистенција. За гросо не знам баш како изигра, али тоа не е битно.
3 бода си земавме, и нека ни се множат против секого.

дечкото даваше добри партии во дресот на Рома лани.....годинава некако многу тешко му оди-незадоволително...
абе баталија ја рома не ме интересира рома гледам во јувентус како играеше минатата година касерес а како овааа мота се сомота.
п.с не му се даваше 10-12 милиона евра па овој ке ги чини поскапо ако пропуштат оваа година титула бидејки интер е дрогиран а милан мислам дека ке ги испотепа ибрахимович на тренинзите
http://kajgana.com/sport/tepachka-na-treningot-na-milan
знаеш како викаат некој го барал пократкиот пат па го нашол поголемиот .Ја повторија грешката со Мелберг

абе баталија ја рома не ме интересира рома гледам во јувентус како играеше минатата година касерес а како овааа мота се сомота.
п.с не му се даваше 10-12 милиона евра па овој ке ги чини поскапо ако пропуштат оваа година титула бидејки интер е дрогиран а милан мислам дека ке ги испотепа ибрахимович на тренинзите
http://kajgana.com/sport/tepachka-na-treningot-na-milan
знаеш како викаат некој го барал пократкиот пат па го нашол поголемиот .Ја повторија грешката со Мелберг

У право си брат, сите бевме за да остане касерес ама тоа е тоа најверојатно имаат од управата некое подобро решение за десната бековска позиција па оваа година бараа уште една позајмица и затоа го бараа касерес уште на една ама не го добија и го земаа смота...

--- надополнето ---

Еве го голот на кваљарела

--- надополнето ---

И пеналот

Честито победа!
Мислам дека многу подобро изреагиравме кога примивме гол него ли што би изреагирал Интер(без навреда).На крајот прекрасен гол на Јакинта,одлична асистенција на Брацо.Можеби Дел Нери ќе се замисли и со Бреша Брацо ќе игра на местото на Мота,кој минатата година имаше добри партии во Рома,но сезонава некако...

Честито победа момци, ова веќе ме радува и наликува на вистинскиот Јуве.

Следен натпревар ќе ни биде во среда навечер.Ќе гостуваме против незгодната Бреша.Овој натпревар ќе биде тежок.Да се надеваме дека ќе извадиме позитивен резултат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom