Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Fabio Quagliarella..Фантастична асистенција на Маркизио.

Quagliarelaaaa Ви рековвв ајде идеме Јувеееееееееееееееееееееееееееееееее!!!

МАркизио каква топка!! Кваљарела е звер.

Ајда и второто полувреме да продолжиме во исти стил,да дадеме уште еден гол и потоа да ја умртвиме играта.

Добро е не наседна Момо на провокацијата од оној Богдани!! :nerv:

Сисоко дрвото ке добие црвен, Мело хитно да го замени на време.... Одлично реагиравме по раниот погодок на Чезена,очекувам уште 2 гола во второ

Ме нервира само тоа што откако примат гол Почнуваат да играат фудбал.
Иначе Дел Пиеро , Аквилани досегаа најдобрии.Дел пиеро едно 10 Пати Скелото го легна на земја хехе , Додека Аквилани само колку добри топки дадее.Очекувам второ претпазлива игра зошто да не уште еден гол да дадемее :).

Forzza Juveee

Свите на atdhe гледате или што е работава ? Колку што можев да видим не е баш сјајна сликата тамо а ако има некој нешто поквалитетно би го замолил во втор пат да сподели ...

Свите на atdhe гледате или што е работава ? Колку што можев да видим не е баш сјајна сликата тамо а ако има некој нешто поквалитетно би го замолил во втор пат да сподели ...
Ја глеам на atdhe преку VShare TV, не е лоша снимката.

Уфф колку добро легнува Кваљарела во тимот, баш она шо му требаше на Јуве е

btw, јас гледам на сопкаст ич не кочи ама снимката е како низ наочара 5ка диоптер да гледам.

Мота дупка на мечов.Сега у соблекувална сигурно Маркисио му вика гледаш ли како се центрира,ај да те видам тебе у второ полувреме така :)
Инаку,очигледно се покажа како слаба таа десна страна со Мота и Пепе,па мораше Маркисио да оди таму

Ќе може ли некој да ми каже дали голот на Чезена беше од офсајд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom