Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку знаете, али со оваа 3-5-2 формација сите натпревари сме ги добиле, и со Рома во купот и со Удинезе и сега ... Со 4-3-3 нерешени вадиме ..

уф да не се сопнеше Кваљарела .... на таа шансата коа немаше офсајд сигурно ке дадеше гол

Каков е тој потег на Пирло бе? Имав проблеми со стримот не сум го приметил...кај да го видам?

Само каква вечер само какво карање падна дома hahah Таткоми е за Милан јас за Јуве АУУУ!! секој викенд какви прекопувања има :D

Само каква вечер само какво карање падна дома hahah Таткоми е за Милан јас за Јуве АУУУ!! секој викенд какви прекопувања има :D
Ист случај имам со татко ми. Ја играл типот кец у кец, повеќе за да ме провоцира..на 0-1 си заспа, демек на работа бил утре :) .....

Уште Дел Пиеро ги дрибла нема смисла ова па и Касерес им дава два комада после две години
pos.gif

Го застанале Барзаљи за брза вожња. Полицаецот земал да го претресува и у џеб му нашол : мобилен, кључеви, новчаник, Ибрахимович.. hehehehe..

МОмци незнам шо да кажам пуно мее срцето го испушии у сред милано пак и нема шо повеќе да се праа мабет. Може да кутат и да смукат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom