Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за вас али 3-5-2 најјака формација ни е .. Само победи редиме со таа, јбг има слабости преку контра да ни идат али пак со 4-3-3 сме понеефикасни отколку со оваа формација ... Понапаѓачка формација е 3-5-2 него 4-3-3 :icon_lol:

Edna molba do site :) Bidejki ne sum vo moznost da go gledam mecot Milan-Juve dali ke moze nekoj ako najde link za download na utakmicata da go postavi tuka :)

Да,сигурно е тој:facepalm:
Шакири играч од Базел се смета за еден од најголемит таленти на Европскиот фудбал .Има 20 години и Баерн Минхен наводно го земале за 13 милиони евра иначе швајцарец .

Ти очигледно спиеш по други подфоруми .
Безброј навивачи на клубовите секогаш пишуваме ние победивме,ние изгубивмее........
п.с иначе фала ,јас си мислев некој од екипата до кајгана решавал хахаах .

Не брат напротив јас сум многу рабуден како што гледам спрема тебе.
Иначе сарказмот тие epic fail дај те молам повежбај го неколку пати во Notepad напиши го пошто напредно мн тие Word а после то уште 2 пати пробај го, прочитај го , раскажи го ако треба и запеј го и ако не ја најдиш грешката тогаш ств нема надеж.

A пошто си до толку напредно ниво на сарказам ете ти едно линкче

http://lmgtfy.com/?q=how+to+be+sarcastic

позз :))

Дуелот со Болоња во недела најверојатно ќе се одигра во терминот од 15:00 место 20:45 ,заради добро познати причини. Болоња го побарала тоа од фицг официјално , наводно и нашите се согласиле. Како што гледам и во тој термин нема натпревар што би одел пред Болоња-Јуве . Инаку за утре е најавен Касерес во стартни 11 . Лихти мора да одмара по секоја цена .

За тебе нема надеж оди вежбај санкање со твојте другари .

http://kajgana.com/so-sanka-niz-bitola-za-inaet-na-prilepchani
хахахаахахахахах .

Ај вака сеа да средиме некој работи, како прво јас не ставам слики од мои стомачни гради и недефинирани странични стомачни притоа во потпис некоја порака напишана која патем не ни знаеш да ја цитираш а во меѓувреме се фалиш дека си мн сакан на форуми и приватните пораки или не знам некој пост тие ставен за да си го крениш во меѓувреме егото кое патем морам да ти признам тие на мн завидно ниво ( ова е сарказам) чим го правиш ова по форуми значи бате не да нема надеш патетичен си, или сеа ке почниме да се силиме ?

др времето од правење на МАЧО МЕН на форуми и мангуп преку интернет па и во реален живот помина го има само во турските серии и во селата кај сељаците

3то проба со најпаметен сум , најзгоден сум, ги знам сите вести, најразвиен сум следно шо ке биди ? Имам поќе пари или подолг ми е ? Не оди до тој вториот дел ке изгубиш..

и ај те премолвам дефинирај ми го никот Солунски Атентатор =)) пошто поќе личиш на бомбаш самоубиец ...или нема разлика а ? =)
е сеа ете бате тој си :))

Море цреп ,не сакам тука да се препукувам бидејки никој не должен да не чита .

Брат нема шо да препукаваш поќе ако знаеше веќе ке препукаше ке знаеше да вратиш. Убо ти пишав во поракта а постовите ако препукуваше ке вратеше на нешто салам.

ајде сеа остани ми поздравен и полн со љубов

:*

Мислам дека Видал треба да одмори а исто и Лихштајнер кога веќе го имаме Касерес !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom