Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Викаш а? А бе глеј си работа ти остана да ми кажеш дали да си отварам фан клуб диего или не, не ме нервира мене тоа што го продадоа Диего, ме нервира тоа што не купуваат адекватна замена за него, а вие се радувате на Аквилани, Кваѓарела, Красич и ред други.
ок друже ке видиме мај шо ке се деси лани донесени беа ДИЕГО МЕЛО ГРОСО КАСЕРЕС резултат 7 место ајде останува да видиме во престојнава сезона со ке биди ;) како прво аквилани може да игра и како дестурктивец и малце помапред

точно демонсвалл.
сите оцекуваваме по привите 4 победи дека мозе да го освоеме 1 место (бидејки бевме 2 плус појачувањата 1 се очекуваше)
п.с да почекаме до 31 август па на 1 септември ке дадам мое мислење како поминал трансфер пазарот.

Викаш а? А бе глеј си работа ти остана да ми кажеш дали да си отварам фан клуб диего или не, не ме нервира мене тоа што го продадоа Диего, ме нервира тоа што не купуваат адекватна замена за него, а вие се радувате на Аквилани, Кваѓарела, Красич и ред други.

А од каде ти тебе идејата дека треба адекватна замена за Диего? На овој Јуве не му треба замена за Диего, се враќаме на 4-4-2 и нема ама ич потребен нит Диего нити пак адекватна замена за него, Капиш? И што им фали на новите засилувања,ти не се радуваш на нив? Или требаше Роналдо,Руни Кака да ги донесеме па да си ти радосен...:tapp: Патем нека му е со среќа на Диего во иднина,се најдобро му посакувам ,го бива за во Бундес лига не сомнено, инаку веке го заборавив,никаков белег нема да остане во Јуве од него,ок 1 година е многу кратко време да се остави реално.како и да е , Диего Минато Свршено .Чао Рагаци :salut:

OFFICIAL: Trezeguet HERCULES David Trezeguet is a player Hercules Alicante. The report the Spanish club, which has formalized the deal, known for days. The French player would receive 1.5 million for two years and the difference in salary (to Juventus it was receiving 4.5) would be borne by society Juventus for a season. The contract with Juventus Trezeguet would have expired next year. The Juventus player ufficializzerà step until Monday, reopening the stock exchange.
ете една од легендите на клубот си замина со срека нека му е на трезеге во новиот клуб сепак нема да плачам или да бидам тажен дека остана кога му беше најбитно на клубот ЧАО ЛЕГЕНДО

во право си јувентус треба да купува големи звезди.
јувентус почнува од 0 оваа година и не мозеа да покриат два играча по 30 милиона туку 10 играчи, за играчи како бонучи и мотта па и кваљарела и красич кој се репрезентативци и почитувани фудбалери трба да се радуваш.
Јас сум сигурен дека јувентус идната сизона ке донесе големо име за замена на дел пиеро верувај во тоа.
За оваа година ти кажав зошто требаа 10 ,сепак 5 се позајмени експеримент.

Serie-A-2004-2005-Milan-Juventus-0-1-Delpiero-e-Trezeguet.jpg

c5ffc751606a55d305c1816a6483-grande.jpg

trezeguet.jpg

article-0-08AECBD3000005DC-108_468x315.jpg

trezeguet_pointing_inter_1.jpg

171 гол за 10 сезони! CIAO ЛЕГЕНДО!

Со заминувањето на Трезеге згаснува и светлината што ја носеше тандемот Дел Пиеро - Трезеге во последниве 10 години. Трезеге заминува како најдобриот голгетер странец на Јувентус и еден од најдобрите во Европа.

јас сум тажен но незнам во монтов како се чусвува коки трезегегол постов му го посветувам него .... знам дека е некаде тажен

"Nisam ja onaj koji je otišao.Juventus me izbacio." izjavio je na konferenciji za novinare.

Диего сам си отиде да ... сам. :)

Инаку фала му на Трезегол за се досега што постигна за Јуве и затоа што беше еден од оние кои останаа во најтешките моменти. Со среќа нека му е и да кине мрежи што повеќе и што подолго!

Иако бев резервиран од коментари и потајно се надевав дека нема да биде ништо од трансфер на ДАВИД, сепак со тешко срце морам да му посакам СО СРЕЌА во клубот кај што ќе ја продолжи кариерата. Искрено мене ми е сеедно дали ќе не напушти за Баерн, Челзи, Херкулес или Работнички, болката е еднаква!!! Ова само ја докажува неговата скромност одбивајќи клубови како Манчестер, Барса, Милан за на крај да ја продолжи кариерата во Херкулес.

ЧАО царе CIAO TREZEGOAL FOREVER IN OUR HEARTS.... :cry::cry:

слушајте ја песната:pos2:

Ciao Re David sarai sempre nei nostri cuori!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom