Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.513
- Поени од реакции
- 5.634
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 34191 Се молат сите навивачи на Јувентус најдоцна до петок да уплатат донација на жиро сметка со цел да се избричи блан.
Прегледај го приврзокот 34192 Знае некој кој е овој? Мене ми личи на Раванели ама не сум сигурен.
Иако вчера на фановите на Удинезе и на презентацијата на играчите на Удинезе,Ди Натале изјавил дека нема да оди во Јувентус и дека сака да ја заврши кариерата во Удинезе,сепак скоро сите медиуми пренесуваат дека Ди Натале побарал еден ден да размисли околу понудата на Јувентус,а се најавува дека Удинезе ја прифатиле понудата на Јувентус од 6 милиони евра,а медиумите веќе пишуваат дека Удинезе ја пронашол замената за Ди Натале во Алесандро Матри од Каљари.
--- надополнето ---
За време на вчерашниот ревијален натпревар во родното место на фамилијата Ањели,не било испланирано да присуствува Красич.Красич си платил приватен лет од Белград до Торино,за да присуствува на традицијата во Вилар Пероса.Тоа им направило голема чест на фановите и на челниците на Јувентус.
Прегледај го приврзокот 34191 Се молат сите навивачи на Јувентус најдоцна до петок да уплатат донација на жиро сметка со цел да се избричи блан.
Прегледај го приврзокот 34192 Знае некој кој е овој? Мене ми личи на Раванели ама не сум сигурен.
не се слагам дека е ко Гросо барем со него неможеш да го споредиш не е класа ама не е ни лош поарно тој одколку никој да останеме со Де Чеље ?Капдевиља е непотребен во Јуве. Тој ти е ист како Гросо само што е бета верзија ... исти дрва се.