Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ди Натале на чекор до Јуве. Скај, Тутоспорт, Tутомеркатовеб и уште еден куп други медиуми потврдија. ќе да е сериозна работава. Се надевам ова не значи чао за Диего, повеќе ми мириса на замена за Трезеге...
Ако се донесе Ди Натале,тогаш 99,9% е сигурно дека Диего го напушта Јувентус,а не Трезеге.Ди Натале е втор напаѓач,во Репрезентација играше и како крило.Ако дојде Ди Натале,во најавената 4-4-2 формација ќе има место само за еден од Дел Пиеро,Диего и Ди Натале,и мислам дека тоа е знак дека Јуве ќе го продаде Диего.

Но,Ди Натале негира.Вика дека нема никаков контакт со Јувентус,и дека сака да остане во Удинезе до крајот на кариерата.линк

Ако продужат вака со шпекулацииве ќе протестирам ништо нема да читам недела дена и на крај ќе отворам Јувентус.ком и ќе го видам составот преку таквото више ги поминаја сите граници!од Ди натале до Демикелис,Капдевиља кој е следен Тричковски?

Не бе какви глупости не си иде Диего а и еве Ди Натале не сака да си оди.Пацини ако можат нека го донесат не ни треба друг играч на позиција на Диего..

Упс невидов ОТИДЕ И ПАЦИНИ.....сампдорија 2-0 Вердер стрелец на двата гола пацини...

Ништо од Ди Натале ова е добро! Ако ни треба напаѓач нека биде тоа Пацини, човекот сам ќе го одведе тимот од Џенова во ЛШ, но тоа дефинитвно би значело дека останува до следното лето во Самп.

абе ако прајме реално дека волф понудил 20 мил не е мала пара .. едно друго сакам да ви кажам играчи како тардели бониперти ширеа делпиеро зидан и ред други играчи останале и или си заминале за одредена сума во ред е диего нее ни малце од тоа шо го најавуваа лани... ( не го сметајте ова за оф топик) но морав ... и мене ке ми биде криво да си замини али во ред да се доведи добар квалитетен играч на неговата позиција сакав ме нов играчки кадар еве незнам ... али сепак ке кажам диего може да остани а и да си замини

Не верувам дека во моментов за 2 милиони ке доведеме толку квалитетен играч како Диего.Најдобра опција ни е за таа позиција моментално.

Ништо од Ди Натале ова е добро! Ако ни треба напаѓач нека биде тоа Пацини, човекот сам ќе го одведе тимот од Џенова во ЛШ, но тоа дефинитвно би значело дека останува до следното лето во Самп.
И Сопственикот на Удинезе изјави дека и минатата сезона добил понуди за Ди Натале,посебно од Наполи,но Ди Натале одбил да замине како што одби и сега.Исто така изјави дека би било безмислено ако толку брзо е продаден Ди Натале да се појави на вечерашната презентација на тимот на Удинезе.

Но,Претседателот на Удинезе потврди дека понуда од Јувентус за Ди Натале имало. линк

Ок Ди Натале не одби ама сепак имало понуда а тоа значи дека бараме напаѓач уште еден.Со оглед на тоа што пацини и сампдорија идат во лига на шампиони не ни останува ни една од двете опции што ги имавме.Ама сепак мислам дека ке донесат некое засилување во нападот зашто марота сака да има многу конкуренција во тимот и играчите да дадат 200% од себе кога ке излезат на терен за да се докажат на тренерот.

Абе колку заврши Сампдорија - Вердер во италијааааааааааааааааааааааааа......3-2 ако заврши кој оди Вердер или Сампдорија?

Абе колку заврши Сампдорија - Вердер во италијааааааааааааааааааааааааа......3-2 ако заврши кој оди Вердер или Сампдорија?
Вердер оди, мислам дека сега Сампдорија треба да даде 2 гола за да оди..ако не е така поправете ме.

Моментално е 3-2 и почнува второто продолжение.

Фала ма имав грешка сакав да кажам во германија колку завршија и дали 3-2 за Сампдорија дома ке биде доволно...ипак 2 им ги шибнаја швабите...

3-1 беше во Германија, така да со 3-2 Сампдорија оди дома.

п.с . и така си е дома, али нема да се натпреварува во LC

Од секогаш не ми било јасно зошто вакви посрани екипи ко Самп се тепале цела сезона за ЛШ а скоро никогаш не поминуваат последно квалификациско коло. Ем тие се заебале самите ем го посрале и онака раздрманиот италијански рејтинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom