Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
**дај кажете како на Bet365 да се зголеми сликата???

Не ми ја спомнувај комбинацијава, ќе ми дојде нагон за повраќање:pos2:
Чинам игра Италијанска репрезентација (само Сисоко малку не се уклапа :) )

Хаха Амаури тоа финти бразилски покажуваше или мене ми се причини само.Јака слика беше после слободниот на Диего сите бегаат офсајт замка праат овој ко изгубен остана таму хахахаха се чуди зашто бегаат од него хахах како шуга да има...:pos2:

Ах Сисоко, пасовиве му се катастрофа. Дете на маало знае подобро да подаде од него.

Дај бе нека го пуштат Дел Пиеро да даде уште еден гол и нека излезе одма после немора да изигра до крај вака само се нервирам џабе.....

Еве го Фелипе Мело.Ај баш да видиме дали ќе успее барем 50% да изигра колку што изигра Маркизио

Ах Сисоко, пасовиве му се катастрофа. Дете на маало знае подобро да подаде од него.
Остај ги ти пасовите, Сисоко одзема ги 50% од топките и пола акции од него се пресечени, има комплетно дефазивна улога денес.Секоја втора акција е пресечена од него.

--- надополнето ---

Еве го и капитенот

Диего играше денеска или неговиот двојник за снимање реклами и сликање на прес конференции...

Кај не знае да блокира, па ни да чува играч не знае.

Незнам само за кој кур го купија овој сторари. Манингер за него е Супермен. Можеа со тие пари да донесат лев бек.

Тууу судијава ама го дрвиииииииии !!!
пс.Сторари е дефинитивно најслабиот поединец во Јуве.Уште од топката што му се одби од гради ме фати страв ... Манингер кај и кај е подобар :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom