Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Второто полувреме започна по опуштено и многу пати нашите бекови дозволија центар-шутеви, искрено мораме да земеме во одбрана еден искусен играч и лев бек, глупав гол примивме и мислам дека не беше толку виновен Сторари, сепак шутираа со глава од 6,7 м.Мартинез само на 2 пати го приметив имаше еден продор и додавање, Мело без коментар а Дел Пиеро ѕвер (штета што мора да заврши кариера :( ).Диего навистина овој натпревар никаде го немаше а за Сисоко се сложувам, второто пресече неколку топки но сепак премногу лошо додава.Амаури да се надеваме дека ќе не замолчи сите оваа сезона, одличен гол пред се заслуга за нафрлената топка на Дел Пиеро кој за разлика од Диего каде каде по опасни нафрлања има.

Не ми се допаѓа што примаме голови, не е својствено за Јувентус ама тоа е.

Forza Juve

Добар резултат за мирен реванш во Торино.Бонучи и Киелини во иднина имаат одличен потенцијал да бидат најдобриот дефанзивен тандем во Италија,одлично соработуваат а од натпревар во натпревар се повеќе ќе ја усовршуваат таа соработка.Лев бек мора да се купи,бидејќи Де Чеље воопшто не покажува дека заслужува доверба во првиот состав.Премногу е бавен,и воопшто не знае како да се справи со притисок,цел натпревар играше лошо а после примениот гол воопшто и не знаеше кај се наоѓа на терен.Против еден Штурм почна да паничи во 80+ минута,а камоли да игра во ЛШ четврт или полуфинале против Манчестер,Барса или Челзи.

Марота потврди дека утре Красич пристигнува на медицински прегледи во Торино.A за заинтересираноста на Интер за Маркизио изјави дека тоа е фантазија,и дека сигурно ќе му биде продолжен договорот и дека ќе го добие тоа што го заслужува.

Ајдееее со Красич може ке биде подобро...иначе како ке играат сега со Пепе?Кој ке игра лево а кој десно?

Ајдееее со Красич може ке биде подобро...иначе како ке играат сега со Пепе?Кој ке игра лево а кој десно?

Брат кој сака нека игра само да глеам Јувентус да победува . Очекувам Скудето оваа година или најмалце Куп Италија да се освои.
Уште еден лев бек и спремни сме за новата сезона.
ФИНО АЛА ФИНЕ ФОРЦА ЈУВЕНТУУУУУУУУСС

Aj и ние еднаш да се извадиме во последна минута. :)

Ова е нешто шо му недостигаше на Јуве последниве сезони, добро е шо се надминва тој кошмар. Сепак голем проблем е шо успеваме да примиме гол од Штурм. Вакви лапсузи се незамисливи.

--- надополнето ---

**уште 17 гола му остануваат на Амаури :)

Овие со Штурм и Шамрок не се рачунат (овие мечој се еби ветер). барем 20 гола во Серија А + 5-10 во Еуропа мора да му се приоритет.

Ја мислам дека Пепе ќе игра десно, а Красич лево, нешто слично ко што играа Каморанези и Недвед на времето.. така да по мое вака би имал налик вашиот состав за новата сезона = Буфон, десно Мота па Бонучи и Киелини и лево Де Чеље или некој нов ако доведете.. десно во средина Пепе, па Сисоко или Мело па Маркисио и лево Красич и во напад Амаури со подршка од Диего. Според мене вака би требало да изгледа идеалниот состав.. искрено составот е и повеќе од добар и се мислам дека ваша ќе е титулата во Калчо оваа година :) За следното лето еден шпиц од типот на Џеко и конечно да го видиме стариот Јуве и во ЛШ..!!! Поздрав.. :smir:

Ја мислам дека Пепе ќе игра десно, а Красич лево, нешто слично ко што играа Каморанези и Недвед на времето.. така да по мое вака би имал налик вашиот состав за новата сезона = Буфон, десно Мота па Бонучи и Киелини и лево Де Чеље или некој нов ако доведете.. десно во средина Пепе, па Сисоко или Мело па Маркисио и лево Красич и во напад Амаури со подршка од Диего. Според мене вака би требало да изгледа идеалниот состав.. искрено составот е и повеќе од добар и се мислам дека ваша ќе е титулата во Калчо оваа година :) За следното лето еден шпиц од типот на Џеко и конечно да го видиме стариот Јуве и во ЛШ..!!! Поздрав.. :smir:
Фала фала,тимов сепак е нов и треба време да се уигра сезонава не сакаме високо да летаме па да завршиме како лани.Али пласман во ЛШ и успех во ЛЕ би било одлично

ве поздрави амаури и рече пак да зборите против него.:smir:

:nenene: Пепе игра и лево и десно скоро на исто ниво,го проба Дел нери и ваму и таму,исти перформанси вади на двете страни, Красич игра само на десната страна,барем досега,и така ке биде и во Јуве, Пепе>Ланзафаме лево , Красич>Мартинез десно. Поздрав

Прво полувреме не го гледав и не можам да коментирам. Второ полувреме не ми се свиѓаше играта зашто премногу се опуштија и затоа падна голот, Амаури заспа и заборави да маркира. Добро е што покажаа карактер и успеаа да се извадат. Редно време беше и ние да дадеме гол во судиско. Реваншот нема да ме изненади и ако заврши нерешено 0-0 или 1-1. Малку само криво ми е оти немаше многу топки до мартинез, баш сакав да видам што ќе покаже. Од тие 2-3 пробиви што ги имаше се гледа дека има брзина, добар дриблинг и мислам дека може да биде нашиот „ас во ракавот“ за оваа сезона.

Се на се тимов има потенцијал, само ќе треба време додека добро се воиграат. Првиот дел од Калчото очекувам да биде потежок, а во вториот дел да газиме.

Келини и Бонучи уште сега се страшен тандем, можам да замислам шо ќе биде понатаму :smir:

И да, не можам да го гледам веќе Де Чеље, се надевав дека дечкото ќе се управи ама се е џабе за него, едноставно не е за во Јуве. Ми се качува притисокот кога топката е кај него :kesa:

Нека ни е честито Красич.

Иначе што е со атентаторов кај отиде? Д

дојде денот-во мисија !!!

--- надополнето ---

ве поздрави амаури и рече пак да зборите против него.:smir:

супер изгледа против Шамрок и Штурм....човекот е створен за ЛЕ:pos2:

Јес да е против Штурм , али ме радува фактот што полека се враќа Јувентус синдром (давање голови во 90+) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom