Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дренте пред трансфер во Ливерпул ... http://www.sport.co.uk/news/Footbal...nfirms_I_will_soon_be_joining_Liverpool.aspx?

пропадна и овој, ме фаќа страв за левава бековска позиција
види вака на секој не фака страв на таа позиција али види брат немојш да ја кривиш оваа управа поради тоа шо имала лоша политика мислам дека е одлична политиката а околу џеко и адебајор бирам на адебајор мислам дека е подобар од џеко + вреди мн мн помалце во пари а вреди повеке како играч пошо лесно е да им дадеш на мајнц келн и други екипи голој а адебајор игра во поквалитетна лига а според последните најави џовинко можи да оди во парма

Не верував дека некој ке му се радува на Бурдисо дрвото дека дошол во неговиот клуб,поготово не клуб како Јуве.Ај да сте навивачи на лацио ке разберам,ама вака...

Дренте пред трансфер во Ливерпул ... http://www.sport.co.uk/news/Footbal...nfirms_I_will_soon_be_joining_Liverpool.aspx?

пропадна и овој, ме фаќа страв за левава бековска позиција
more nia pak ce fanime nekoj poskam da ne bideme kako real madrid i mancester siti,kako fudbaler imame za 7 miliona evra a ce davame 15 za ali cisoko koj isto taka e jak fudbaler ama tia plus so ce gi davame 8 miliona gi imame burdiso ili ager pa sega videte dali za tia prai ce zememe 2 ca dobro namesto 1 dobar

Не верував дека некој ке му се радува на Бурдисо дрвото дека дошол во неговиот клуб,поготово не клуб како Јуве.Ај да сте навивачи на лацио ке разберам,ама вака...

Boze i Burdiso li !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tapp:

И јас не верував, ама ете...

Не може да му се радувате на Бурдисо! Во него гледам уште еден Легротаље, само дупло послаб...

drente go sakate vo tim? sto vi e vas groso moze da mu predava lekcii na drente za lev bek a za krilo ako go sakate moze da zavrsi nekoja rabota ama nisto posebno hehe toa e podobro de cele forsirajte go

Пукам од среќа,ќе го откажам одморот само да ја видам презентацијата на Бурдисо,мн. сум радосен,НЕЈЌАМ ДА ГО ВИДАМ БЛИЗУ ТОРИНО. ни треба дефанзивец ,Агер се спомнува кога веќе не одбија Мексес и Галас.

Иииии Бурдисо не бил добар :tapp: Бурдисо е стуб и може да се носи рамо до рамо со Келини и во Интер освен Лусио нема подобар бек од него.Читам дека сме го понудиле Поулсен за Агер и би било добро да се случи таква трампа.Најдобар лев бек шо у моментов може да го зееме е мислам Таиво од Марсеј.Дешамп ке ни го отстапи и коа го бара други граница му беше 10мил.Адебајор е каде каде подобро решение од Џеко.

Кој Бурдисо бе не се заебавајте, па тој е човекот што го враќаше резултатот во наша полза кога игравме против Интер, ајде да го земеме и Ривас и топ ќе биде.

Кој Бурдисо бе не се заебавајте, па тој е човекот што го враќаше резултатот во наша полза кога игравме против Интер, ајде да го земеме и Ривас и топ ќе биде.

И Грешко да го вратиме,нашиот херој:pos2:

И јас не верував, ама ете...

Не може да му се радувате на Бурдисо! Во него гледам уште еден Легротаље, само дупло послаб...

А ја па мислев дека според тебе нема послаб од Легротаље :)
Искрено кажано Бурдисо беше еден од најдобрите играчи на Рома ланската сезона. Сосема заслужено добиваше предност во однос на Мексес, но тоа ти е тип на играч кој две утакмици ќе изигра топ а после тоа ќе направи кикс невиден ( нешо слично ко Легро :) )

--- надополнето ---

Наводно Јувентус и Парма се договориле за ко-сопствеништво на Џовинко, во кое тимот од Енио Тардини ќе ни плати 3,5 милиони евра. Нашиот мил и мал Џовинко, на кого сите ние тука мастурбиравме пред година две е рпоценет на едвај 7 милиони евра. Жал ми е за детево ... заслужуваше да добие повеќе од Јуве.

Доколку се земе во предвид фактот дека 90 отсто од играчите кои Јуве ги дава на 50-50 не се враќаат кај нас, тогаш можеме да се опрпстиме од Џовинко.

Ова е една голема грешка на Управата, исто како што беше грешка неоткупувањето на Кандрева и Касерес ( за Касерес ај не толку не покажа којзнае што, али Кандрева несмееше да се испушти.) За две години Кандрева ќе биде еден од најдобрите играчи во калчото, исто ко и Џовинко, ако му тргне во Парма.

Сакам да кажам дека делумно сум задоволен од Управава. Реално гледано, досега, лани Секо и Блан обезбедија подобри засилувања од тоа што Марота и Дел Нери го направија досега. ( знам дека сега ќе речете епа ете нишо не направија Диего и Мело, но сепак самото нивно доведување беше успех.) Никој не гарантира ниту дека Мартинез , Пепе и Бонучи ќе направат нешто. марота не ја исполни сеуште примарната задача, ДА СЕ ОСЛОБОДИ ОД ГРИГЕРА И ГРОСО, Јуве неможе да биде успешен доколку имаме вакви играчи во тимот.

А ја па мислев дека според тебе нема послаб од Легротаље :)
Искрено кажано Бурдисо беше еден од најдобрите играчи на Рома ланската сезона. Сосема заслужено добиваше предност во однос на Мексес, но тоа ти е тип на играч кој две утакмици ќе изигра топ а после тоа ќе направи кикс невиден ( нешо слично ко Легро :) )

Па нема, според тоа можеш да видиш какво мислење имам за двајцата Николчиња (посебно интерашов) :pos:

Шала на страна, донесување на Бурдисо во екипа е рамно на катастрофа! Кога ќе ми текне колку квичеа во Фан Клуб Интер од него... Не, не фала!
Ferrero од младинците е измислен за него :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom