Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Вие овде сте имале опасен стратег , или ти да не сакаш Дел Нери да те земе за помошник :):):)

Шала на страна , али мислам дека горе доле имате склопено опасно тимче и меѓу Интер и Јуве оваа година ќе биде ботбата за скудетото . Со среќа во новата сезона . Видимо се

^ Вие овде сте имале опасен стратег , или ти да не сакаш Дел Нери да те земе за помошник :):):)

Шала на страна , али мислам дека горе доле имате склопено опасно тимче и меѓу Интер и Јуве оваа година ќе биде ботбата за скудетото . Со среќа во новата сезона . Видимо се
abe jas sum perspektiven za razlika od del neri nesto izmegu murinho i maradona
strateg i motivator hahahaha
juventus go saka burdiso a an taa pozicija gi imame celini i bonuci treba krilo i napgac
p.s burdiso e super fudbaler ama prven treba da se najde krilo i napagac t.e ako imaat pari i za burdiso neka cepat

abe jas sum perspektiven za razlika od del neri nesto izmegu murinho i maradona
strateg i motivator hahahaha
juventus go saka burdiso a an taa pozicija gi imame celini i bonuci treba krilo i napgac
p.s burdiso e super fudbaler ama prven treba da se najde krilo i napagac t.e ako imaat pari i za burdiso neka cepat
мислам дека требит да се земи одбранбен играч поради тоа што киелини може да игра и како бек можи да се искорити и тоа поради тоа што кога почнуваше да игра уште во младинци играше бек крила иаме земено мислам дека не се потребни но може да се земе највеке фали бек и напагач

Пасквато:pos2: Диего топка давање лудило ,Пасквато сакаше да го копирa али не му успеа:) млад е ај ќе помине.

мислам дека требит да се земи одбранбен играч поради тоа што киелини може да игра и како бек можи да се искорити и тоа поради тоа што кога почнуваше да игра уште во младинци играше бек крила иаме земено мислам дека не се потребни но може да се земе највеке фали бек и напагач
ok prvi drente i adebaior pa posle burdiso spored toa kolku pari ima juventus
gldajci gi drugite klubovi do sega sum prezadovolen so transferite iako treba da se prodlzi,mislam ako ne zemat napagac ce imame utakmici 0-0 1-0 i otlku ne se dava golevi so amauri pred se a trezege i jakinta se promenlivi i ne ipresioniraat za del piero toa sto go vidov so lion prvoto poluvreme na skoro 37 godini majstor

--- надополнето ---

Пасквато:pos2: Диего топка давање лудило ,Пасквато сакаше да го копирa али не му успеа:) млад е ај ќе помине.
maliot me iznasmea nozite ce si gi sokrse inace kolku godini e imresioniram sum od diego sekogas vi vikav deka diego i pepe ce bidat 100 pati podobri odkolku so bea minatta godina
a i felipe melo e skrieno zarce

ok prvi drente i adebaior pa posle burdiso spored toa kolku pari ima juventus
gldajci gi drugite klubovi do sega sum prezadovolen so transferite iako treba da se prodlzi,mislam ako ne zemat napagac ce imame utakmici 0-0 1-0 i otlku ne se dava golevi so amauri pred se a trezege i jakinta se promenlivi i ne ipresioniraat za del piero toa sto go vidov so lion prvoto poluvreme na skoro 37 godini majstor

--- надополнето ---

imresioniram sum od diego sekogas vi vikav deka diego i pepe ce bidat 100 pati podobri odkolku so bea minatta godina
a i felipe melo e skrieno zarce
епа и јас то викам дека треба напагач друг а за другото е ок мислам дека ке можи да се комбинира со бурдисо киелини би можел да игра бек еве некоја замисла
мота бурдисо киелини/бонучи дренте / киелини

епа и јас то викам дека треба напагач друг а за другото е ок мислам дека ке можи да се комбинира со бурдисо киелини би можел да игра бек еве некоја замисла
мота бурдисо киелини/бонучи дренте / киелини
abe toa ne e zmaisla zamisli vaka
------bufon
mota-bonuci-burdiso-celini
---------sisoko
-----pepe melo
----------diego
------adebaior-del piero
ili
bufon
mota-bonuci\burdiso-celini-drente
pepe sisoko melo
-------diego
adebaior del pero
ce bide lesno so adebaior oni vise recisi go zemaa baloteli ice sakaat da se oslobodat od nekoj igraci a i daebaor ne bi sakal vo tim akko sto e mancester siti da bide zamena

Не знам колку има вистина во ова, но да се случи ова па не знам шо би било.

Мурињо го сака Амаури во РЕАЛ МАДРИД?

Преведено

Истото и од Тутоспот

можеби Мурињо е арогантно копиле,меѓутоа дека ги сака Мело и Амаури поголема глупост од новинарите не може да излезе....

Не знам колку има вистина во ова, но да се случи ова па не знам шо би било.

Мурињо го сака Амаури во РЕАЛ МАДРИД?

Преведено

Истото и од Тутоспот
hahahahahahahaha pokraj ronaldo i iguain ne moze benzema da fane mesto amuri ce fane i gomez koj ja greese klupata vo baern minhen
treba da go zabranat alkoholot za novinrite

Аииии му крадат шут на Ди Мариа:helou:

WTF????Земаш нешо терапија момак??????:tapp::kesa::toe:

--- надополнето ---

Читам по нетов дека ќе се откажеме од џеко и ќе тргнеме да ја засилиме одбараната и средината.Красич,барзаљи и аого биле следната цел на јуве.
Според дел нери нападот сега за сега функционирал одлично и нема потреба од расфрлање пари на напаѓач.И ја како шо видов вчера амаури многу има подобрување во играта не е како минатата сезона,само да се буни и да тера некои свои правдини.Мартинез одигра одлични реков и вчера.со мота по десната страна одлично се согласуваат.:smir:

WTF????Земаш нешо терапија момак??????:tapp::kesa::toe:

--- надополнето ---

Читам по нетов дека ќе се откажеме од џеко и ќе тргнеме да ја засилиме одбараната и средината.Красич,барзаљи и аого биле следната цел на јуве.
Според дел нери нападот сега за сега функционирал одлично и нема потреба од расфрлање пари на напаѓач.И ја како шо видов вчера амаури многу има подобрување во играта не е како минатата сезона,само да се буни и да тера некои свои правдини.Мартинез одигра одлични реков и вчера.со мота по десната страна одлично се согласуваат.:smir:
de bre ne moze da me svatite deka najslaba tocka na juventus e napadod kazi mi kako funcionira NIKAKO vo dvata meca postigna samo 1 gol bez tia od penal na del piero.ima krila kako pepe i marinez ne treba krasic treba centralen spic kako adebior so amauri,jakinta trezege ne se osvojuva serie a i liga evropa i sam go znaes toa deka napadot bese poveke od ocaen minatata sezona.
odbranata e dobra iako moze da se proraboti uste kako sto baraat aogo e dobar igrac,gi baraat i burdiso i drente,kako i da e odbranata moze da funkcionira dora e vidovme i vo dvata meca sredinata i taka i taka ama od napadot mora da se napravi nesto
na diego najdobra pozicija mu e taa kade sto igraese minatata sezona vidovme i protiv lion kakvi topki meste i vo dodavanjeto za paskvato vo klipot pogore.ama mora napgac da se zeme klasicen

Послендите играчи што се поврзуваат со нашиот тим се Даниел Агер и Али Сисоко! Ова го прочитав во тутоспорт и гоал.цом овие веројатно од туто, но како и да е, за 20 милиони може да ги купиме, Поулсен + 5 мил за Агер а 15 за Сисоко, а сето ова ќе биде изводливо само ако го земеме на позајмица Адебајор, не сум некојси голем фан негов но во ваква криза подобро него отколку да даваме 30-35 мил за Џеко а вака со тие пари се засилуваме во нашите најболни позиции, а во Адебајор, колку и да не го сакам јас, добиваме докажан напаѓач кој што редовно постигнува голови и лани имаше добра сезона на 26 натпревари даде 14 гола, ја сум за овој трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom