Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можам да решам кој има погрд дрес ние или Лион, како и дае одлична акција при вториот гол, нешто што цела сезона го немавме видено.

фала брате :)иначе гледам некој ги величеа мартинез и мота а тие истите беа против нив незнам вас неможам да ве разберам

брат не ја гледав утакмицата бев излезен во град ... ова за мене се однесуваше зш не го сакам мартинез ? хехехе кој изигра најбоље денес ?

брат не ја гледав утакмицата бев излезен во град ... ова за мене се однесуваше зш не го сакам мартинез ? хехехе кој изигра најбоље денес ?

не викам за тебе ни јас не ја гледав утакмицата за други викам ...

не викам за тебе ни јас не ја гледав утакмицата за други викам ...

нп ... иначе твојов аватар добар гол даде денес ... хехехехе ама и одлично додавање од Диего ... само вака да играат уште лев бек и се бориме за скудето :)

нп ... иначе твојов аватар добар гол даде денес ... хехехехе ама и одлично додавање од Диего ... само вака да играат уште лев бек и се бориме за скудето :)
уште еден бек и 1 или 2 напагачи ако не сезонава наредната сигурно ке бидидиме мн подобри иначе годинава ке биде мн подобра од ланската

уште еден бек и 1 или 2 напагачи ако не сезонава наредната сигурно ке бидидиме мн подобри иначе годинава ке биде мн подобра од ланската

ајде ајде да се надеваме дека и оваа ќе освоиме нешто ....

За сега добро ни одат подготовкиве али не можат да значат нешто...Многу побитно е формата во текот сезоната и сигурно ке ни затреба шпиц.Колку ке бидат константни нашиве незнам ма да според мене еден Џеко ке заврши работа.Шо праи Марота последниве денови има информација за преговори со некој играч или се се шпекулации и ништо од нови играчи?Како и да е сезоава може да се радуваме на некое трофејче.

Честито победа , но како изигравте денеска во целина?
Гледам дека со играч повеќе сте биле на теренот...

и јас се надевам а кој шо ја гледаше утакмицата нека ми кажи како изиграа ?

Честито победа , но како изигравте денеска во целина?
Гледам дека со играч повеќе сте биле на теренот...

Играа Лион со играч помалку,Али Сисоко беше исклучен околу 30 минута не ми текнува кога,се до голот на Лион од пенал околу 28 мин.(според мене не беше) јуве доминираше ,играа мн мотивирано и доста агресивно,многу трчаа,во второ малце поопуштено што е нормално ,али сепак направија неколку шанси и имаа два недосудени пенали и еден досуден:),Лион немаа некоја посериозна шанса ,акцијата за вториот гол беше мн добра,Пепе>Диего>Пепе ,ми се свиѓа Пепе,,Мартинез така така,уште не ме убедил,Сисоко меѓу подобрите,Сторари е звер од голман,Мота исто звер,Легротаље спор као и обично,Маркизио и Киелини ова им е прва утакмица,нападот играа сите одлично,и Амаури и Трезе и Дел Пиеро а посебно Диего,Де Чеље нешто се подобрува што е добро,Ланзафаме не знам,уште не се снаоѓа.

нема сомнеж,со Пепе се добива нов елан,нови сили,ќе биде одлично засилување за наредната сезона.....вака и Диего добива во израз,со работници околу него,му преостанува да дели топки и реди асистенции,играта која ја играше во Вердер и одлично ја вршеше работата....изгледа Дел Нери ќе биде во голема дилема дали да го игра зад напаѓачите или како втор напаѓач,по мене годинава Диего ќе може да биде траквериста комотно :)

Мене впечаток ми остави Ланзафаме кој во неколку наврати покажа дека станува збор за доста брз играч со добра техника. Доколку се ослободиме од Џовинко, тогаш дефинитивно Ланзафаме треба да остане. Да не биде ко на ланска полусезона кога си го баравме назад. Доста перспективен играч.

4-4-2 формација која дефинитивно му одговара на Јувентус. Доколку крилата добро си ја вршат работата тогаш може да се игра со два класични напаѓачи, но очигледно Дел нери ќе иде на солуција Дел Пиеро или Диего, плус Јакинта, Трезеге или Амаури. Потребен е само лев бек, Мота е доста солиден на десната страна, но нема да можеме да издржимесо Де Чеље кој е каде каде подобра опција од Гросо.

Како и да е, ми се враќа надежта дека сезонава нема да биде ко претходните две.

минатите две сезони поминаа во срушување на рекорди за повредени играчи во сезона....ако послужи среќата сезонава,ќе се оди до крај....играчи како Диего,Пепе,Киело,Мота,Јакинта,Бонучи итн кои ќе сакаат да се докажат во овој дрес,ќе донесат резултати,уверен сум во тоа

luidzi del neri ako imas mozenost da go procitas postov so ce go napisam veruvaj moze da zemes pouka iako ne sum menager mislam deka sum dobar sovetnik
citaj me vnimatelno:
na diego ne mu treba nova pozicija bidejki se gleda deka najmnogu mu odgovara da igrae pozadiu napagacite,ako toj igrae napagac koj ce meste topki grigera li hahaha
dosta e samo da go videte 2 gol i ce vi stane jas za sto e izmislen diego
napgac pod hitno treba odbranata e dobra vo 2 meca bez aucajderite primi 1 gol i toa od penal a napadot samo 1 gol od igra od 2 meca (ne giracunam i 2 so amaterite) adebajor bi bila dobra alternativa t.e pulsen i 15 miliona nikako trampa so sisoko koj igrae fenomenalno
odbrana moze drente eftin a mngu dobar igrac i dribler i vo ofanziva ode kako mota od drugata strana iako i da go vratat casseres ne e loso sega ako mozea da ponudat za kolarov 18 miliona da ne moizat za caseres 12 miliona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom