- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
фала брате
Poveli Druze

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала брате
Poveli Druze
фала братеиначе гледам некој ги величеа мартинез и мота а тие истите беа против нив незнам вас неможам да ве разберам
брат не ја гледав утакмицата бев излезен во град ... ова за мене се однесуваше зш не го сакам мартинез ? хехехе кој изигра најбоље денес ?
не викам за тебе ни јас не ја гледав утакмицата за други викам ...
уште еден бек и 1 или 2 напагачи ако не сезонава наредната сигурно ке бидидиме мн подобри иначе годинава ке биде мн подобра од ланскатанп ... иначе твојов аватар добар гол даде денес ... хехехехе ама и одлично додавање од Диего ... само вака да играат уште лев бек и се бориме за скудето![]()
уште еден бек и 1 или 2 напагачи ако не сезонава наредната сигурно ке бидидиме мн подобри иначе годинава ке биде мн подобра од ланската
и јас се надевам а кој шо ја гледаше утакмицата нека ми кажи како изиграа ?ајде ајде да се надеваме дека и оваа ќе освоиме нешто ....
уште еден бек и 1 или 2 напагачи ако не сезонава наредната сигурно ке бидидиме мн подобри иначе годинава ке биде мн подобра од ланската
и јас се надевам а кој шо ја гледаше утакмицата нека ми кажи како изиграа ?
Честито победа , но како изигравте денеска во целина?
Гледам дека со играч повеќе сте биле на теренот...